Roje Публикувано: 29 септември, 2013 Публикувано: 29 септември, 2013 Здравейте! Днес открих този блог и форум и просто исках да споделя колко много съжалявам, че по-рано не съм знаел за него! Страхотен е! И блога, и форума! Голямо благодаря на Георги. Мисля, че България се нуждае от поне един такъв форум, защото всеки пътешественик се опитва да черпи сведения от руски и английски форуми, но за съжаление не и от български! Казвам се Росен! Моята страст са пътешествията. И по-точно: подготовката на едно пътуване, самото пътуване и третата може би най-важна част от пътуването- споделянето на видяното и преживяното. Готов съм да отговоря на всичките Ви въпроси по отношение на местата, които съм посетил и организацията на пътуванията. Ще публикувам тук и пътеписите ми от личния ми блог, за да могат повече хора да разберат колко е приятно да пътуваш по света и да виждаш все нови и нови места! 5
stanimir Публикувано: 29 септември, 2013 Публикувано: 29 септември, 2013 Ти по-добре кажи кога ще пуснеш часта за Бали в пътеписа от Азия ? Самият пътепис слага LP , Fodor's , Rough Guides и останалите в джоба си и може да е наръчник за всеки на когото предстоят тези места П.С. Това беше закачка - Добре дошъл !!! 1
Георги Публикувано: 29 септември, 2013 Публикувано: 29 септември, 2013 Добре дошъл, аз благодаря за ентусиазма и желанието да споделяш, чакаме с интерес 1
Roje Публикувано: 29 септември, 2013 Автор Публикувано: 29 септември, 2013 Ти по-добре кажи кога ще пуснеш часта за Бали в пътеписа от Азия ? Самият пътепис слага LP , Fodor's , Rough Guides и останалите в джоба си и може да е наръчник за всеки на когото предстоят тези места П.С. Това беше закачка - Добре дошъл !!! Stenk, добре заварил и ти благодаря много за оценката! Мисля, че не си далеч от истината шегувам се разбира се! До момента съм написал първите пет части от пътеписа за пътешествието ми в Далечния изток тази година. Сега в момента пиша за остров Ява. Надявам се до края на октомври да съм стъпил вече и в Бали. Ще се опитам в следващите дни да кача и тук в този блог готовите части за Сингапур и Малайзия .
Roje Публикувано: 29 септември, 2013 Автор Публикувано: 29 септември, 2013 Добре дошъл, аз благодаря за ентусиазма и желанието да споделяш, чакаме с интерес Георги, добре заварил и благодаря за топлото посрещане! И още веднъж поздравления и респект за направеното от теб с този блог и форум!
На път Публикувано: 2 октомври, 2013 Публикувано: 2 октомври, 2013 Роже, добре дошъл! Познавам те от форума на майките и те чета с удоволствие. И там те дебна по темите, сега ще те дебна и тука . 1
Roje Публикувано: 2 октомври, 2013 Автор Публикувано: 2 октомври, 2013 На път, НА ПЪТ ми е любимия форум. От няколко дни вече са два любими! Благодаря ти за хубавите думи и топлото посрещане. А аз ще прочета в следващите студени часове пътеписа ти за Хонг Конг и си надявам да се стопля с него! Започна супер обещаващо!!!
На път Публикувано: 2 октомври, 2013 Публикувано: 2 октомври, 2013 (редактирано) Ми ей на... Понеже и на мен този форум ми е бил любим та затова и така се казвам тук.... Но ако там е лесно да удариш едно рамо на някой тука е малко по-тегава ситуацията. Айде дай акъл на хора като Жоро как да си намери евтин билет до Ню Йорк така, че да не ти се смеят много като те четат Редактирано 2 октомври, 2013 от На път 1
kadmira Публикувано: 2 октомври, 2013 Публикувано: 2 октомври, 2013 Здравете и от мен чела съм блога Ви страхотен разказвач и организатор сте,снимки с хубави моменти и спомени , едно прекрасно изживяване на момента . 1
Roje Публикувано: 4 октомври, 2013 Автор Публикувано: 4 октомври, 2013 kadmira, много Ви благодаря за хубавите думи . Наистина се надявам да Ви харесват разказите ми, защото най-хубавото нещо за мен е споделеното преживяване и пътуване с други хора. 1
Цвете Публикувано: 9 октомври, 2013 Публикувано: 9 октомври, 2013 Здравей и добре дошъл и от мен! И аз те зная от НА ПЪТ. И съм ти фен ! Страхотно разказваш, продължавай! 1
Roje Публикувано: 12 октомври, 2013 Автор Публикувано: 12 октомври, 2013 (редактирано) Clete, много ти благодаря за хубавите думи и топлото посрещане. Още повече се радвам от това, че любимия ни НА ПЪТ има толкова много представители тук- истински пътешественици!!! Редактирано 12 октомври, 2013 от Roje
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега