Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте, искам да си направим екскурзия с годеницата ми до Дубай друата година, към Септември месец (Има близо година до тогава) и гледам в момента на сайта на Flydubai промоция на цените от Летище София до Дубай и обратно, при резервиране до 26 Септември 2017-та (още 3 дни). Ето линк към условията: Flydubai offers , най-долу в сайта: 

Спойлер

 

Offer details

This offer must be booked by midnight on Tuesday 26 September 2017.
This offer is valid on select one –way and return flights when you travel between 15 September 2017 and 27 October 2018. Blackout periods apply.
This offer is valid on the lowest one –way and return fares in Economy and Business Class to select destinations originating from Sofia as detailed above.
The discount is calculated based on the base fare of the flight.
These fares are valid when you book flights through flydubai.com, flydubai Travel Shops or the flydubai Contact Centre.
Taxes and surcharges may fluctuate based on currency exchange rates.
Service fees may apply when making a booking through a Travel Agent.
The offer is subject to change without notice, may be withdrawn at any time and is subject to availability.
Standard flydubai policies apply.

 

Обаче за резервиране и продажба на билет иска да се въведе номер на паспорт, а аз все още не съм си изкарал задграничен паспорт. Възможно ли е да въведа в това поле номер на лична карта, а когато дойде време да се чекираме онлайн (до тогава вече ще имаме вече извадени задгранични паспорти) тогава да въведа реалния номер на новия паспорт? 

И друго. Заслужава ли си това намаление, което е в момента? Сравних го с цените на Wizzair и излиза с около 100лв по евтино. Дали след време няма да има друго подобно намаление или да се възползвам сега? Защото ще е обвързано и с резервациите и заплащането на хотел и всичко това цяла година по-рано.  

ПС: Мога ли да си направя накаква застраховка, при невъзможност да пътуване, при вече резервирани билети и хотел или промяна на полети, в случай че нещо се случи през тази 1 година, да си възвърна вложените суми или нещо от този вид и какъв тип застраховка да е?

Но ако е необходимо да имам задграничен паспорт в момента на резервиране, то няма да мога да се възползвам от тази промоция ... 

Връзка към коментар

Точно за септември Уиз редовно пускат цена по около 80-90 евро двупосочен билет до Дубай, но без багаж. Прецени си дали ти се чака и дебне.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

По принцип смяната на паспорта е често срещано събитие, така че едно обаждане би трябвало да оправи нещата. Нямам опит с Flydubai, а с България Еър например, няма проблем да се смени номера на паспорта.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.