Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Вече на няколко места се появи информация за сделката между EasyJet и Norwegian за траснфер на пътници на едната авиокомпания към другата. Засега това става само на летище Gatwick в Лондон. Сделката включва и самото летище, което осигурява услугата "Gatwick Connects".

Как работи: пъниците плащат такса, която е част от билета им и имат право да ползват услугата. Това им дава право да си предадат куфара на гише на Gatwick Connects след кацане от единия полет и преди да продължат към следващия. Също при объркване на разписанието, услугата работи като застраховка - пътниците ще бъдат премаршрутизирани към следващ полет на авиокомпанията.

Кранки беше дискутирал интересен феномен - един и същ билет има значителна разлика в цената, ако бъде резервиран през сайта на Gatwick Connects, сравнено със сайтовете на 2-те авиокомпании, които реално изпълняват полета. През сайта на услугата е най-евтин...

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.