Прескочи до съдържание

Здравейте

Препоръчани мнения

Здравейте на всички!

Аз съм Антон...на 34 съм..с много свободно време и не толкова финанси колкото ми се иска!

Пътуванията ми са основно из България.....не съм намирал мераклии за по далечл

Ходил съм и в Англия на доста места,но основно по работа ,тъй че не се брой

Мечтата ми ме Азия и по конкретно Тибет.....всъщност всички по-различни и не толкова толкова цивилизовани места !

Надявам се да посетя колкото се може повече места ,стига да намеря съмишленици тук!

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Аз ако чаках съмишленици, да съм посетил не повече от 10% от местата, които съм посетил. Що се отнася до недостатъчната наличност на финанси, едни от най-хубавите ми пътувания бяха, когато нямах пет лева в джоба. Иначе казано: Я смело хващай пътя, колега, и не се офлянквай с несериозни оправдания :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Добре дошъл, със сигурност можеш и сам да пътуваш, а пък особено Тибет си го представям като перфектното място за соло посещение :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошъл!

Тук ще прочетеш разкази и планове на соло пътешественици. Желание да има човек, финанси ще се съберат с времето. За мен много важно е да си добре информиран и да си направил предварително проучване, ако ще ходиш някъде сам и си новобранец. Останалото е да се насладиш на приключението и да осъществиш мечтите си. Не можеш да си представиш колко готино е чувството, когато се върнеш и осъзнаеш, че си постигнал такова нещо сам. :)

Един приятелски съвет от мен, ако позволиш: сложи си профилна снимка, бъди активен във форума, посети някоя и друга форумна сбирка с цел опознаване на хората. Знае ли човек от къде ще се появи сродна душа за съвместно пътуване. ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

благодаря за топлото посрещане...коригирах нещата със снимката ....след дълго търсене на снимка в такъв малък размер :}

остава да се включа в няколко теми и съм готов 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.