Прескочи до съдържание

Sofia-Houston-Sofia, 465 евро

Препоръчани мнения

Публикувано:

Авиокомпания: Air France

Маршрут:: SOF-IAH-SOF

Цена:: 465

Валута: €

Примерна дата на излитане:: 27.2.2014

Примерна дата на връщане:: 10.3.2014

Сайт за резервиране:: airfrance.com

Период на резервация:: до 3.10.2013

Период на пътуване:: до 31.3.2014

Не е кой знае какво, но е само с едно прекачване от София и не са намесени никакви low cost комбинации.

• Харесвам 1
Публикувано:

Много добра оферта, и Чикаго е към 520Е, ЛА 550Е...Интересно защо през българският сайт първо показва цените без такси /60-70Е/ на лег, а в белгийския направо с такси.

Публикувано:

Много добра оферта, и Чикаго е към 520Е, ЛА 550Е...Интересно защо през българският сайт първо показва цените без такси /60-70Е/ на лег, а в белгийския направо с такси.

И аз го забелязах това, а не би трябвало да го правят. Ще хвана да оформя един американски списък за заглавната страница направо...

Публикувано:

LA за 550Е е, хайде да не супер евтино, но може би най-евтиното, което съм виждал до West Coast. Не че много съм търсил и гледал оферти за Щатите, но се случва от време на време за един приятел да ровя.

Това за показването на цени без таксите на българския сайт съм го забелязал доста отдавна. За белгийския не знаех, но за френския със сигурност излизат крайните цени. Аз затова като търся нещо от AF отивам директно на английската  версия на airfrance.fr . 

http://www.airfrance.com/cgi-bin/AF/BG/bg/common/home/home/HomePageAction.do го прескачам. :)

Публикувано:

В trip.bg цените са с между 10 и 20 евро по-евтини, в зависимост от дестинацията. Подготвих статия за главната страница, ще излезе сутринта :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.