Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, имаме билети за 15.10.17г. с Райан Берлин - София 15:25 Берлин Шьонефелд 18:40  и след това от 20:20 с БГ АИР до Варна.  т.е. имаме час и 40 мин да се прикачим. Днес разгледах закъсненията на този полет последните няколко седмици и се оказа, че рядко каца навреме. Средно 30-40 мин. а днес 1 час и 15 мин.... в момента цената на полета берлин-софия за 14.10.17 е 10 евро. Та въпроса ми е какво бихме ме посъветвали? Ако закъснее с 30-40 мин ще успея ли да хвана следващия полет?

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 минути , garvanat каза:

Ако закъснее с 30-40 мин

Ако закъснее с 30-40мин. най-вероятно ще го хванете,но при повече едва ли.Трябва да минете проверките(поспорт/лична карта) на изхода ;) и пак да минете за  секюрити контрол.А с чекиран багаж ли сте?Всичко зависи от това колко ще закъсне полетът от Берлин.Успех.:)

Публикувано:

Може и да стане.Пробвайте,но аз лично не бих рискувал.Вземе си и priority boarding ,ако става ,за да минете първи на паспортния контрол.

Аз като пътувах за Берлин имах 2:30мин. закъснение,дано Вие да сте навреме и всичко е наред.:)

Публикувано: (редактирано)
преди 5 часа, Иван Попов каза:

Вземе си и priority boarding ,ако става ,за да минете първи на паспортния контрол.

УНИКАЛЕН съвет и то от магеланец! Priority boarding се отнася за bording-a или КАЧВАНЕТО  в самолета и не дава предимство(приоритет) за паспортния контрол след  КАЦАНЕТО на самолета.  Лично моето кредо за смяна на полет при който, първият  е на нискобюджетна авиокомпания, е времеви интервал от минимум 2 часа и то, ако говорим за един и същ терминал на кацане и излитане. Другото е игра на руска рулетка.

Редактирано от epetkov
Публикувано:

Доколкото разбирам билетите са купени? Значи, онлайн чекин, само ръчен багаж, бъди първи на опашката, плати си място да седнеш отпред (на първия полет) и се моли да не закъснее... Иначе, друг път оставяй повече време, дори и този път да минеш.

Публикувано:

Според мен мястото в самолета няма значение - все пак в София кацат на автобусна стоянка...

Помолете да ви пуснат най-отпред на опашката за паспортен контрол, за да не си изпуснете следващия полет.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, neuromancer каза:

Доколкото разбирам билетите са купени?

преди 5 часа, garvanat каза:

имаме билети за 15.10.17г

Очивидно е, че са купени. garvanat търси съвет дали да жертва излитането на 15.10.17 и да лети ден по-рано за 10 евро:

преди 5 часа, garvanat каза:

в момента цената на полета берлин-софия за 14.10.17 е 10 евро.

Публикувано:

преди 8 часа, epetkov каза:

bording-a или КАЧВАНЕТО  в самолета и не дава предимство(приоритет)

Да но,ако не се лъжа и от първите слизаш,ако си най-отпред (1/2седалка) и се кача първи в автобуса пак съм първи на опашката за паспортния контрол.:)

преди 8 часа, epetkov каза:

УНИКАЛЕН съвет и то от магеланец!

Друго като съвет няма ,да са първи и дано да не закъснее полета,ако са на 15.10.И аз лично си бих взел ден по-рано,но може да си имат план, те си знаят най-добре.

Публикувано: (редактирано)
преди 2 часа, Иван Попов каза:

) и се кача първи в автобуса пак съм първи на опашката за паспортния контрол.:)

.... и със сигурност ще бъдеш избутан навътре в автобуса от следващите 50 човека, идващи след теб. Правилната стратегия  е човек да се качи последен в първия автобус,  така след отварянето на вратите на автобуса пред терминала ще може да се заемат първите места за паспортна проверка.

Редактирано от epetkov
Публикувано:
На 2.10.2017 г. в 11:19, epetkov каза:

.... и със сигурност ще бъдеш избутан навътре в автобуса от следващите 50 човека, идващи след теб. Правилната стратегия  е човек да се качи последен в първия автобус,  така след отварянето на вратите на автобуса пред терминала ще може да се заемат първите места за паспортна проверка.

На мен ми се е случвало втория автобус да тръгне първи 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, adreno каза:

На мен ми се е случвало втория автобус да тръгне първи 

И на мен ми се е случвало, но това е голяма рядкост. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.