Cos Публикувано: 9 октомври, 2017 Публикувано: 9 октомври, 2017 Здравейте. Предстои ми пътуване със самолет утре до Истанбул. Имам един бърз въпрос и моля за бърз отговор, понеже нямам време. Подочух, че правели проблем по летищата, ако си нося лаптопи в ръчния багаж. Налага ми се да нося два лаптопа в ръчния си багаж и питането ми е дали от някое летище (София и Ататюрк) има вариант да ми искат някакви документи, че са мои лаптопите и дали ще ми направят проблем, че съм със два. Благодаря предварително
Topfly Публикувано: 9 октомври, 2017 Публикувано: 9 октомври, 2017 (редактирано) преди 32 минути , Cos каза: Здравейте. Предстои ми пътуване със самолет утре до Истанбул. Имам един бърз въпрос и моля за бърз отговор, понеже нямам време. Подочух, че правели проблем по летищата, ако си нося лаптопи в ръчния багаж. Налага ми се да нося два лаптопа в ръчния си багаж и питането ми е дали от някое летище (София и Ататюрк) има вариант да ми искат някакви документи, че са мои лаптопите и дали ще ми направят проблем, че съм със два. Благодаря предварително Имаше проблеми само при директните полети до САЩ, но ако добре си спомням американците вече свалиха забраната за полети от Истанбул. Ако летиш в друга посока, няма да имаш никакъв проблем. Редактирано 9 октомври, 2017 от Topfly 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега