Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Говорим за връщане на пари за друг полет (до Грузия), който няма връзка с първия… и е на друга резервация.

епетков, ти с този руски…. (малко вече иде туу мач)

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

И английски език има на страницата на Азал, но не е официален в страната, нито руски. Затова няма повод да пишем цели лафчета на руски или английски в тема за Азербайджан.  Ако темата е за Руската федерация (или Казахстан и Беларус, където е втори официален), тогава по- има резон.  
Няма никаква връзка езиковото меню на сайта на дадена авиокомпания. То на Пегасус например има меню на доста езици, ако трябва това да гледаме. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 15 часа, Hakkâri Spor каза:

И английски език има на страницата на Азал, но не е официален в страната, нито руски. Затова няма повод да пишем цели лафчета на руски или английски в тема за Азербайджан.  Ако темата е за Руската федерация (или Казахстан и Беларус, където е втори официален), тогава по- има резон.  
Няма никаква връзка езиковото меню на сайта на дадена авиокомпания. То на Пегасус например има меню на доста езици, ако трябва това да гледаме. 

@Hakkâri Spor, защо така?

Един човек се хвали, че е успял да пребори AZAL и са му върнали парите. Какво ни пука с кой точно съд ги е заплашил - ако ще да е вселенския. Нали е успял.

После пък защо друг е цитирал нещо на руски. Ами защото тези няколко думи обясняват много. Бил съм в Азербайджан и наистина "Восток - дело тонкое!" особено ако на въпрсния восток са му набили комунизма за няколко десетки години.

Не допускам, че роптаеш срещу руския, защото сега е низвергнат и на мода е "евроатлантическия".:wink:

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 18 часа, Hakkâri Spor каза:

Говорим за връщане на пари за друг полет (до Грузия), който няма връзка с първия… и е на друга резервация.

епетков, ти с този руски…. (малко вече иде туу мач)

"Туу мач"😁 май на мен ми идва в повече.

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Тъпомера е счупен на летището ни…

все още си карат с двата сайта, този е стария.

не веднъж съм виждал канселиран полет от София за САЩ, от тези които никога не са тръгвали, но се говори всяка година за тях.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, slujitel каза:

Проверявам си полета утре в сайта на летище София и виждам полет с Азал до Баку. Спрени ли са в крайна сметка, или летят?

Screenshot_20241010_080300_Chrome.jpg

С този сайт има игра. Sofiaairport.bg не е официален сайт на летището. Не мисля, че им пука за точността на данните, фокусът е да вървят посещенията и рекламата.

IMG_20241010_113117.jpg

Връзка към коментар
преди 29 минути , Alexander каза:

Тъпомера е счупен на летището ни…

все още си карат с двата сайта, този е стария.

не веднъж съм виждал канселиран полет от София за САЩ, от тези които никога не са тръгвали, но се говори всяка година за тях.

Не е само в сайта на летището. Въпросът е, че полетите излизат и на сайта на АЗАЛ.

Връзка към коментар
преди 1 час, Alexander каза:

Днес не лети, няма го и в двата сайта вече.

но нищо чудно да се види пак след време

Скрийншота е за утре,  не за днес.

Е, добре де, ето и от официалния сайт. Същата работа. Утре като отида на летището ще видя как е на таблото. 

Screenshot_20241010_140458_Chrome.jpg

ПП отговорите се обединиха, не всичко е за Александър 

Връзка към коментар

FR24 казва, че летят и в двете посоки. Полетите на 4.10 и на 8.10 са изпълнени. Аз на FR24 вярвам доста. Някой с пълните функции може да каже за полетите, аз гледам на безплатната версия.

https://www.flightradar24.com/data/flights/j244

https://www.flightradar24.com/data/flights/j243

baku0.png.fbd6c99e00d580ee336aa5fa2cfadaf5.png

baku.png

baku4.png

Връзка към коментар

Прилежно заобиколена Армения, както винаги.

преди 6 часа, Coo каза:

С този сайт има игра. Sofiaairport.bg не е официален сайт на летището. Не мисля, че им пука за точността на данните, фокусът е да вървят посещенията и рекламата.

IMG_20241010_113117.jpg

Домейнът на официалния сайт на летището в София е EU накрая. https://sofia-airport.eu/ Но и двата излизат в гугъл и много от чужденците също се бъркат.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В сайта на Азал им полети за 11.10 ,15.10 и 18.10 . Даже стигам до попълване на данни....чудни сметки върти обаче - при цена София/Баку 141,17 евро ( 15.10 ) и Баку/ София 104 евро  ( 18.10 ) ,които даже пише Промо - след избиране на полетите цената става 299,17 евро. След като ми отмениха полета в последния момент и имам виза в момента се чудя,дали да не видя Баку, но с тези малоумни изпълнения от тяхна страна не знам какво да очаквам....

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ако самолетите бяха достатъчно пълни, нямаше да ги има тези изпълнения и до края на октомври щеше да си има полети. Може би трябваше като Бутá, веднъж седмично, така нямаше да са толкова рехави.  Визов режим и за двете страни, скъпи билети и така...

Връзка към коментар
преди 3 часа, Hakkâri Spor каза:

Прилежно заобиколена Армения, както винаги.

Домейнът на официалния сайт на летището в София е EU накрая. https://sofia-airport.eu/ Но и двата излизат в гугъл и много от чужденците също се бъркат.

Да. Интересното е, че неавтентичният сайт на летището да е на .бг домейн.

При регистрация на .бг домейни има някои условности. 🙂

преди 3 часа, Otnesen каза:

В сайта на Азал им полети за 11.10 ,15.10 и 18.10 . Даже стигам до попълване на данни....чудни сметки върти обаче - при цена София/Баку 141,17 евро ( 15.10 ) и Баку/ София 104 евро  ( 18.10 ) ,които даже пише Промо - след избиране на полетите цената става 299,17 евро. След като ми отмениха полета в последния момент и имам виза в момента се чудя,дали да не видя Баку, но с тези малоумни изпълнения от тяхна страна не знам какво да очаквам....

България ер имат кодшер с тях и също продават билетите. Аз днес се чудех дали да не взема едни 3-4 за утре (заради обезщетението:), но като гледам FR24, летят и се отказах от набутвацията, защото и сумата за не е малка 🙂

baku1.png

baku2.png

baku3.png

преди 3 минути , Branko каза:

Полета на 4.10 е бил с 4ри пътника на борда😃

Според мен някой от тук е надушил далаверка с канелиране под 14 дни около средата на септември и е изкупил някакви бройки. И те след 24ти септември са ги пуснали пак, заради неустойките 🙂 🙂 🙂 Признайте си!

• Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.