Hakkâri Spor Публикувано: 25 септември, 2024 Публикувано: 25 септември, 2024 Говорим за връщане на пари за друг полет (до Грузия), който няма връзка с първия… и е на друга резервация. епетков, ти с този руски…. (малко вече иде туу мач) 2 1
stanimir Публикувано: 25 септември, 2024 Публикувано: 25 септември, 2024 ОК ,вероятно и руският език на страницата на AZAL е виновен, иначе са си супер ама тоя език ги проваля. 1
Hakkâri Spor Публикувано: 25 септември, 2024 Публикувано: 25 септември, 2024 И английски език има на страницата на Азал, но не е официален в страната, нито руски. Затова няма повод да пишем цели лафчета на руски или английски в тема за Азербайджан. Ако темата е за Руската федерация (или Казахстан и Беларус, където е втори официален), тогава по- има резон. Няма никаква връзка езиковото меню на сайта на дадена авиокомпания. То на Пегасус например има меню на доста езици, ако трябва това да гледаме. 2
ven62 Публикувано: 26 септември, 2024 Публикувано: 26 септември, 2024 преди 15 часа, Hakkâri Spor каза: И английски език има на страницата на Азал, но не е официален в страната, нито руски. Затова няма повод да пишем цели лафчета на руски или английски в тема за Азербайджан. Ако темата е за Руската федерация (или Казахстан и Беларус, където е втори официален), тогава по- има резон. Няма никаква връзка езиковото меню на сайта на дадена авиокомпания. То на Пегасус например има меню на доста езици, ако трябва това да гледаме. @Hakkâri Spor, защо така? Един човек се хвали, че е успял да пребори AZAL и са му върнали парите. Какво ни пука с кой точно съд ги е заплашил - ако ще да е вселенския. Нали е успял. После пък защо друг е цитирал нещо на руски. Ами защото тези няколко думи обясняват много. Бил съм в Азербайджан и наистина "Восток - дело тонкое!" особено ако на въпрсния восток са му набили комунизма за няколко десетки години. Не допускам, че роптаеш срещу руския, защото сега е низвергнат и на мода е "евроатлантическия". 7
Marisha Публикувано: 26 септември, 2024 Публикувано: 26 септември, 2024 преди 18 часа, Hakkâri Spor каза: Говорим за връщане на пари за друг полет (до Грузия), който няма връзка с първия… и е на друга резервация. епетков, ти с този руски…. (малко вече иде туу мач) "Туу мач"😁 май на мен ми идва в повече. 6 1
slujitel Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 Проверявам си полета утре в сайта на летище София и виждам полет с Азал до Баку. Спрени ли са в крайна сметка, или летят?
angel tomov Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 Тази авиокомпания наистина счупи тъпомера с разиграването на пътниците.
Alexander Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 Тъпомера е счупен на летището ни… все още си карат с двата сайта, този е стария. не веднъж съм виждал канселиран полет от София за САЩ, от тези които никога не са тръгвали, но се говори всяка година за тях. 1
Coo Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 преди 3 часа, slujitel каза: Проверявам си полета утре в сайта на летище София и виждам полет с Азал до Баку. Спрени ли са в крайна сметка, или летят? С този сайт има игра. Sofiaairport.bg не е официален сайт на летището. Не мисля, че им пука за точността на данните, фокусът е да вървят посещенията и рекламата.
angel tomov Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 преди 29 минути , Alexander каза: Тъпомера е счупен на летището ни… все още си карат с двата сайта, този е стария. не веднъж съм виждал канселиран полет от София за САЩ, от тези които никога не са тръгвали, но се говори всяка година за тях. Не е само в сайта на летището. Въпросът е, че полетите излизат и на сайта на АЗАЛ.
Branko Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 В действителност на 1.10 и на 4.10 си летяха, на мен ми бяха отменили полета за 1.10 и правих баси схемите с уиз през Рим с нощувка😡 2
Alexander Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 Днес не лети, няма го и в двата сайта вече. но нищо чудно да се види пак след време
slujitel Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 преди 1 час, Alexander каза: Днес не лети, няма го и в двата сайта вече. но нищо чудно да се види пак след време Скрийншота е за утре, не за днес. Е, добре де, ето и от официалния сайт. Същата работа. Утре като отида на летището ще видя как е на таблото. ПП отговорите се обединиха, не всичко е за Александър
Coo Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 FR24 казва, че летят и в двете посоки. Полетите на 4.10 и на 8.10 са изпълнени. Аз на FR24 вярвам доста. Някой с пълните функции може да каже за полетите, аз гледам на безплатната версия. https://www.flightradar24.com/data/flights/j244 https://www.flightradar24.com/data/flights/j243
Hakkâri Spor Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 Прилежно заобиколена Армения, както винаги. преди 6 часа, Coo каза: С този сайт има игра. Sofiaairport.bg не е официален сайт на летището. Не мисля, че им пука за точността на данните, фокусът е да вървят посещенията и рекламата. Домейнът на официалния сайт на летището в София е EU накрая. https://sofia-airport.eu/ Но и двата излизат в гугъл и много от чужденците също се бъркат. 1
Otnesen Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 В сайта на Азал им полети за 11.10 ,15.10 и 18.10 . Даже стигам до попълване на данни....чудни сметки върти обаче - при цена София/Баку 141,17 евро ( 15.10 ) и Баку/ София 104 евро ( 18.10 ) ,които даже пише Промо - след избиране на полетите цената става 299,17 евро. След като ми отмениха полета в последния момент и имам виза в момента се чудя,дали да не видя Баку, но с тези малоумни изпълнения от тяхна страна не знам какво да очаквам.... 1
Hakkâri Spor Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 Ако самолетите бяха достатъчно пълни, нямаше да ги има тези изпълнения и до края на октомври щеше да си има полети. Може би трябваше като Бутá, веднъж седмично, така нямаше да са толкова рехави. Визов режим и за двете страни, скъпи билети и така...
stanimir Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 Това е несериозно, да не е маршрутка та да лети когато се напълни ? 2
Branko Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 Полета на 4.10 е бил с 4ри пътника на борда😃 5
Coo Публикувано: 10 октомври, 2024 Публикувано: 10 октомври, 2024 преди 3 часа, Hakkâri Spor каза: Прилежно заобиколена Армения, както винаги. Домейнът на официалния сайт на летището в София е EU накрая. https://sofia-airport.eu/ Но и двата излизат в гугъл и много от чужденците също се бъркат. Да. Интересното е, че неавтентичният сайт на летището да е на .бг домейн. При регистрация на .бг домейни има някои условности. 🙂 преди 3 часа, Otnesen каза: В сайта на Азал им полети за 11.10 ,15.10 и 18.10 . Даже стигам до попълване на данни....чудни сметки върти обаче - при цена София/Баку 141,17 евро ( 15.10 ) и Баку/ София 104 евро ( 18.10 ) ,които даже пише Промо - след избиране на полетите цената става 299,17 евро. След като ми отмениха полета в последния момент и имам виза в момента се чудя,дали да не видя Баку, но с тези малоумни изпълнения от тяхна страна не знам какво да очаквам.... България ер имат кодшер с тях и също продават билетите. Аз днес се чудех дали да не взема едни 3-4 за утре (заради обезщетението:), но като гледам FR24, летят и се отказах от набутвацията, защото и сумата за не е малка 🙂 преди 3 минути , Branko каза: Полета на 4.10 е бил с 4ри пътника на борда😃 Според мен някой от тук е надушил далаверка с канелиране под 14 дни около средата на септември и е изкупил някакви бройки. И те след 24ти септември са ги пуснали пак, заради неустойките 🙂 🙂 🙂 Признайте си! 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега