knedkova Публикувано: 19 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2017 Здравейте, случайно намерих в Гугъл вашия форум. Много обиам да пътувам. Това ме кара да се чувствам жива. За съжаление все по-малко намирам с кого. Мъжът ми не обича да пътува особено в чужбина. Пътувала съм основно в Европа. Но общо взето почти няма значение къде ще е следващата дестинация. Много обичам и харесвам Европа и мечтая да посетя всяка една държава на континента. Ще се радвам да намеря нови приятели за пътешествие. 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 19 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2017 Добре дошла! Тук всички пътуват, а някои доста. Дано намериш и твоята компания за пътуване. Връзка към коментар
Емика Публикувано: 19 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2017 Добре дошла на най-хубавото място! И ние обичаме да пътуваме, и когато се закотвим, пак пътуваме чрез другите, поне при мен е така. Някои от нас пътуват и сами, аз и се чувствам страхотно от това. Тук можеш да почерпиш идеи, да си направиш маршрут и винаги да получиш моментална помощ за всичко, свързано с пътуване. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2017 Добре дошла Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 20 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2017 Добре дошла! Пожелавам ти ние да сме твоето вдъхновение към осъществяване на мечтата ти да посетиш всички страни от континента, а защо не и нещо от другите континенти Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега