slujitel Публикувано: 19 февруари, 2020 Публикувано: 19 февруари, 2020 преди 10 часа, SLX каза: И за мен неползването на агенция е ключова ценност 🙂 Органично не ги харесвам. В случая с Иран обаче видях по-назад в темата препоръка за тази агенция и реших просто да сверя часовника. Колата, която бях намерил под наем струваше общо 260 евро за срока на наемане, билетите Техеран - Шираз по 70, хотелското настаняване в Шираз 50. От любопитство се свързах с Азимех, получих подробна програма веднага, добре, казах си, тая е стандартна програма, голяма работа. Обаче колата с шофьор 🙂, напитки и плодове всеки ден, с включени изгреви и залези на 2 места 🙂 ми струва 300 евро, билетите за самолета по 60, хотелът в Шираз по 38... Дето се вика, не възразявам да ми е по-евтино с агенция. Разбира се, окончателно мнение след като се върнем, но засега съм обнадежден. Като ви чета цените....ние за 8 дни похарчихме 100$. Обаче не сме вземали кола под наем и не сме летяли, пътувахме с автобуси и таксита. Затова и казах на @Ivaylo A. ако не ползва кола. Хотелите на място и с пазарлък бяха по 5-8 $ за стая, без лукс естествено. Автобусите са безумно евтини. Пътувахме и нощем, така спестихме и от нощувки, но да, този начин на пътуване не е за всеки. 2
desislavna Публикувано: 19 февруари, 2020 Публикувано: 19 февруари, 2020 Аз съм много доволна от Азимех и от агенцията. Ползвахме ги да ни купят самолетни билети от Шираз до Техеран, като отмениха нашия полет. Момичето се обади по телефона, купи ни нов билет за друга компания и ни върна дори доста пари от разликата в цената на билета, като се свърза с хотела ни в Техеран и им преведа парите. Изключително сериозна и отговорна. Отделно ги ползвахме за трансфер от Язд до Шираз със стопове в Абаркух, Некрополис и Персеполис. Стоповете са за колкото време искаме ние. За целия ден платихме тогава 30 евро. Плаща се на кола, не на брой хора. За мен агенцията беше най-удачният вариант по този маршрут. Нощувките резервирахме от тук през 1stQuest - друга агенция. Най-скъп ни беше хотелът в Шираз, но той беше страшно луксозен. Струваше 28 евро на нощ, като го предплатихме от тук. Автобус ползвахме от Техеран до Исхафан и беше безумно евтин и удобен. Платихме нещо като 4 лева. 1
Ivaylo A. Публикувано: 19 февруари, 2020 Публикувано: 19 февруари, 2020 преди 12 часа, SLX каза: И за мен неползването на агенция е ключова ценност 🙂 Органично не ги харесвам. Напълно съм съгласен , затова не ползвам агенции и никога не съм ползвал. Но доколкото разбрах не може да си купиш вътрешен полет без агенция, търсих в интернет но само неработещи линкове.
Ивайла Публикувано: 19 февруари, 2020 Публикувано: 19 февруари, 2020 На 18.02.2020 г. в 11:58, Ivaylo A. каза: Здравей, може ли да ми пратиш мейла на тази агенция. Предстои ми пътуване в Иран 25.03 - 05.04 и вече е крайно време да започна с подготовката. Благодаря Извинявам се за забавянето, но пътувах дълго към Бг и интернета не беше в изобилие. Виждам , че са ти отговорили. Азимех е прекрасна и даде цена в пъти по - ниска от другите агенции, на които писах. Мога да потърся телефона на шофьора, който ни взе - със сигурност ще ви даде по - ниска цена. От агенцията го наемат за никакви пари, човекът си остави телефона да го давам на познати. Според мен си организирайте оттук само първия трансфер, всичко друго на място ще ви е по - евтино. Автобуси може директно от хотелите да ви букват. На нас билета за самолет ни го купи хазяина в Кешм (aз го знам от Botko и много , много ги препоръчвам, Coludang Homestay на остров Кешм), за автобус - от хостела в Шираз , и то беше проблем заради някакъв празник и опцията беше да ходим до границата с Ирак по път за Бандар Абас. Хостелът ни в Шираз беше страхотен (Homayouni hostel shiraz), пишете директно на хостели/хотели, цената ще е по - добра. 2
SLX Публикувано: 19 февруари, 2020 Публикувано: 19 февруари, 2020 преди 9 часа, slujitel каза: Като ви чета цените....ние за 8 дни похарчихме 100$. Обаче не сме вземали кола под наем и не сме летяли, пътувахме с автобуси и таксита. Затова и казах на @Ivaylo A. ако не ползва кола. Хотелите на място и с пазарлък бяха по 5-8 $ за стая, без лукс естествено. Автобусите са безумно евтини. Пътувахме и нощем, така спестихме и от нощувки, но да, този начин на пътуване не е за всеки. Така си е 🙂 но задачата е Иран извън Техеран в 6 дни. Което налага известна скъпоструваща динамика.
Милена Модева Публикувано: 27 юли, 2022 Публикувано: 27 юли, 2022 На 18.02.2020 г. в 23:27, SLX каза: И за мен неползването на агенция е ключова ценност 🙂 Органично не ги харесвам. В случая с Иран обаче видях по-назад в темата препоръка за тази агенция и реших просто да сверя часовника. Колата, която бях намерил под наем струваше общо 260 евро за срока на наемане, билетите Техеран - Шираз по 70, хотелското настаняване в Шираз 50. От любопитство се свързах с Азимех, получих подробна програма веднага, добре, казах си, тая е стандартна програма, голяма работа. Обаче колата с шофьор 🙂, напитки и плодове всеки ден, с включени изгреви и залези на 2 места 🙂 ми струва 300 евро, билетите за самолета по 60, хотелът в Шираз по 38... Дето се вика, не възразявам да ми е по-евтино с агенция. Разбира се, окончателно мнение след като се върнем, но засега съм обнадежден. Здравейте, как беше окончателното мнение?!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега