Прескочи до съдържание

Програма за Краби и Ко Ланта - ПОМОЩ


Dr_Mort

Препоръчани мнения

Здравейте на всички, 
Не знам от къде да започна. От толкова много четене накрая наистина се обърках, разколебах и не знам още какво и накрая главата ми гръмна. Та по същество. Планувам пътуване - Краби 4 нощувки, Ко Ланта 4 нощувки, Пукет 1 нощувка и от там Малдиви (тук програмата е ясна вече). След всичкото четене толкова се омотах че се нуждая от помощ, така че помагайте МОЛЯ. Приемам всякакви варианти.  Хотел за Краби и Ко Ланта  икономичен вариант с закуска. И най-големият проблем остава програмата с екскурзиите - 4 дни от Краби и 4дни от Ко Ланта. Как точно да ги разпределя най-добре. Ориентировъчни цени за да си направя бюджет. Кое си заслужава.

Имам също  колебание е как точно да резпределя броя на нощувките.

Благодаря предварително за отговорите.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

@Dr_Mort Предполагам имаш предвид все пак икономичен "нормален" вариант да си с половинката, не хостел халета и т.н?:) Pranang Flora house и Harvest house - за добър евтин вариант на Краби (Ао Нанг). Това говорим за силния сезон зимата. Ако ходиш в дъждовния хотелите вървят почти "на подаряване" и можеш да намериш по-добри места. Бюджетът пак много зависи кога ще ходиш, разликата е буквално огромна.

 

Същият съвет и за Пукет - там предлагането е много повече, не вярвам да имаш проблем с избор на хотел. Един от вариантите - New International guest house ако сте на Патонг. Напълно обновен преди по-малко от две години, може би най-добрият икономичен вариант, който съм виждал. Много от екскурзиите от Краби и Пукет се припокриват. Четири дни на Краби са ок, но няма като на Пукет добър плаж наблизо, само с лодка по интересни малки островчета. 

 

На Ко Ланта не съм ходил.

Редактирано от T.E.Lawrence
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.