rocknrose Публикувано: 31 октомври, 2017 Публикувано: 31 октомври, 2017 Здравейте магеланци, Резервирахме си 3 нощувки в Белград за Нова година. Можете ли да ми препоръчате ресторант за посрещане на Нова година? Поздрави
Zaro Публикувано: 31 октомври, 2017 Публикувано: 31 октомври, 2017 Ей, че мълчание. Аз мога да ти кажа добро място, но дали става за нова година, не знам. Казва се Театротека. В центъра е, малко е забито като достъп, но е много добро, с хубава дюлова ракия. 1
Гост 45#2 Публикувано: 31 октомври, 2017 Публикувано: 31 октомври, 2017 преди 9 минути , Zaro каза: Ей, че мълчание. Аз мога да ти кажа добро място, но дали става за нова година, не знам. Казва се Театротека. В центъра е, малко е забито като достъп, но е много добро, с хубава дюлова ракия. Аз пък се напъвам да се сетя някое, което да не мога да препоръчам
Topfly Публикувано: 31 октомври, 2017 Публикувано: 31 октомври, 2017 Всички заведения по улица Скадарска за за препоръчване, но аз лично скоро бях в заведението Шешир мой на Скадарска и кухнята бе превъзходна. 1
rocknrose Публикувано: 8 ноември, 2017 Автор Публикувано: 8 ноември, 2017 На 10/31/2017 в 16:26, Zaro каза: Ей, че мълчание. Аз мога да ти кажа добро място, но дали става за нова година, не знам. Казва се Театротека. В центъра е, малко е забито като достъп, но е много добро, с хубава дюлова ракия. Благодаря! Ще го проверя това място. Надявам се да не съм закъсняла с резервациите за Нова година! На 10/31/2017 в 18:48, Topfly каза: Всички заведения по улица Скадарска за за препоръчване, но аз лично скоро бях в заведението Шешир мой на Скадарска и кухнята бе превъзходна. Благодаря! 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега