Прескочи до съдържание

Нова година в Белград

rocknrose

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте магеланци,

Резервирахме си 3 нощувки в Белград за Нова година. Можете ли да ми препоръчате ресторант за посрещане на Нова година?

Поздрави

Публикувано:

Ей, че мълчание. Аз мога да ти кажа добро място,  но дали става за нова година, не знам. Казва се Театротека. В центъра е, малко е забито като достъп, но е много добро, с хубава дюлова ракия. B)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Zaro каза:

Ей, че мълчание. Аз мога да ти кажа добро място,  но дали става за нова година, не знам. Казва се Театротека. В центъра е, малко е забито като достъп, но е много добро, с хубава дюлова ракия. B)

Аз пък се напъвам да се сетя някое, което да не мога да препоръчам :biggrin:

Публикувано:

Всички заведения по улица Скадарска за за препоръчване, но аз лично скоро бях в заведението Шешир мой на Скадарска и кухнята бе превъзходна.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 10/31/2017 в 16:26, Zaro каза:

Благодаря! Ще го проверя това място. Надявам се да не съм закъсняла с резервациите за Нова година!

На 10/31/2017 в 18:48, Topfly каза:

Всички заведения по улица Скадарска за за препоръчване, но аз лично скоро бях в заведението Шешир мой на Скадарска и кухнята бе превъзходна.

Благодаря!

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.