Фил Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 (редактирано) Вече няколко подобни теми имаме за различни градове и ми се струва, че са полезни. И понеже ми предстои тези дни кратко посещение на Дъблин, очаквам препоръки за пъбове и въобще места за хапване, пийване ..., тия три неща. Редактирано 12 ноември, 2017 от Фичо 4 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 (редактирано) Според мен си заслужава temple bar особено за бирааа и пък ,ако е и guinness щастието ще е двойно . Иначе повечето пъти хапвах в McDonalds. Редактирано 12 ноември, 2017 от Иван Попов Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 (редактирано) В Темпъл бар Скуеър е пъб до ресторант до пъб, не помня имената на тези,които посетихме но останах очарован от тъмната O’Hara. Фичо, не бива да пропускаш обаче посещение на Irish Whiskey Museum, вземи си Premium tour =20€, интересно е,включени са дегустации на 4 вида уиски и подарък шот уиски чаша. п.п. По кръчми не я видях, но най-много бих препоръчал за биропиене Guinness West Indies Porter, води личната ми класация . Редактирано 12 ноември, 2017 от stanislavpp 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 преди 36 минути , stanislavpp каза: не бива да пропускаш обаче посещение на Irish Whiskey Museum, вземи си Premium tour =20€, интересно е,включени са дегустации на 4 вида уиски и подарък шот уиски чаша. Мерси, непременно ще го направя, а и от booking ми се полага някакво намаление. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 Пускам няколко снимки от въпросният музей, има естествено и малко заведение към него (снимката на ирландското кафе е от там), сувенирният магазин е слаб. За сувенири в Дъблин препоръчвам който и да е магазин от веригата Carroll’s - има от пиле мляко , и то на съвсем умерени цени. 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 Няма лош пъб в Ирландия, не само в Дъблин. Колкото по-стар, толкова по-по-...:) 1 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 Присъединявам се към мнението на Polina. Ирландия е прекрасно място, пъбовете са топ и храната е ОК. Много често хората, които свирят ирландска музика по пъбовете са напълно непознати помежду си - просто влиза в пъба за по бира и започват да свирят. Фичо, малко ти завиждам 2 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 Записвам се да следя, че с ваучерите на Раян нямаше по-подходяща покупка от Дъблин за Св.Патрик Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 13 ноември, 2017 На 12.11.2017 г. в 15:58, Juliaaa каза: Фичо, малко ти завиждам По-добре недей, защото ми възникнаха форсмажорни обстоятелства и се наложи да си отменя пътуването в последния момент. 2 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 13 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2017 Много съжалявам Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 13 ноември, 2017 Еми ..., догодина, живот и здраве! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега