Брани Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 Поредната ми гениална идея е тук! Понеже стана практика да се дават "съвети" за какво може и за какво не може да се пише и да се призовават модераторите да обединяват и затриват теми, реших и аз да дам своя скромен принос в тази нашумяла мода. Тъй като става все по-трудно да се направи разлика между темите "Искам да се похваля" и "Искам да се оплача" (защото се оказва, че някой се хвали дори когато се оплаква, и то на теми, нямащи много общо с пътуването ), предлагам двете теми да се обединят в настоящата - "Искам внимание" (Първоначалната ми идея за името беше "Прося си внимание", но "Искам внимание" е къде-къде по-стилно, нали! ) 3 8 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 преди 39 минути , Брани каза: "Прося си внимание" Това ми звучи като "Прося си боя" 4 6 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 Ако искаш може тук да се пишат нещата, които да важни. Да се разглежда темата като "МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ! АТЕНЦИОНЕ, АТЕНШЪН И ДРУГИ РАБОТИ!" Само предлагам, темата е твоя! 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 Добре де, нека да е "Искам си боя" Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 Преди 1 час, Тони каза: Ако искаш може тук да се пишат нещата, които да важни. Да се разглежда темата като "МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ! АТЕНЦИОНЕ, АТЕНШЪН И ДРУГИ РАБОТИ!" Само предлагам, темата е твоя! Никакви такива! Това си е моята тема! Моята, моята, моята! Пък! 3 1 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 преди 12 минути , Брани каза: Никакви такива! Това си е моята тема! Моята, моята, моята! Пък! С какво внимание да те удостоим . Нали сме тук за да си помагаме 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 @Брани, виж сега. Не може да не се спазват традициите. ... така, че предлагам темата ти да се раздели на две - "Прося си боя" и "Прося си внимание" При по-голямо творчество, някой/някоя може да си отвори и тема "Прося си ..." 1 5 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 (редактирано) преди 12 минути , ven62 каза: @Брани, виж сега. Не може да не се спазват традициите. ... така, че предлагам темата ти да се раздели на две - "Прося си боя" и "Прося си внимание" При по-голямо творчество, някой/някоя може да си отвори и тема "Прося си ..." Но това роене обърква хората - някой може да иска да си проси боя и същевременно да се похвали - и ще се чуди в коя тема да си публикува мнението! А като е една, всичко е опростено и ясно! Редактирано 15 ноември, 2017 от Брани 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 Кажи колко точно внимание искаш, за да знам колко време да се задържа в темата. За теб винаги. 3 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 (редактирано) Преди 1 час, Tedy каза: Кажи колко точно внимание искаш, за да знам колко време да се задържа в темата. За теб винаги. Какво да се задържаш в темата,той изобщо не се задържа тук.Бях готов да му отделя цялото си внимание ... Редактирано 15 ноември, 2017 от traveler 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 (редактирано) "Прося си боя" или "Искам внимание"... Колко е богат езикът ни... А в някои други славянски държави просто казват: "ПРОСИМ ПОЗОР!" Редактирано 15 ноември, 2017 от master_of_germs 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 Останах неразбран с тази тема - бих отишъл да се оплача в "Искам да се оплача", но някак не ми се вижда редно да пиша в тема, на която съм се смял ... Как да изляза сега от тази безизходица ... 2 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 15 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2017 преди 12 минути , Брани каза: ... Как да изляза сега от тази безизходица ... Пусни нова тема: "Как да излизаме от безизходни ситуации. Наръчник за оцеляване във виртуалното пространство." П.П. На мен тази ми харесва. 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 29 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2017 Мисля да повдигна темата на @Брани, за да не се чувства неразбран Понеже не знам дали е за хвалба, или за оплакване, когато си куфея в Строежа на концерт на легендите Замунда Банана Бенд и от публиката бивам лично поздравен с култовия хит "Пиши три!" (Скъпи господин професор, пиши три! Моля на теб!) 1 1 Връзка към коментар
nikolaysto Публикувано: 30 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2017 На 11/15/2017 в 11:16, Брани каза: Но това роене обърква хората - някой може да иска да си проси боя и същевременно да се похвали - и ще се чуди в коя тема да си публикува мнението! А като е една, всичко е опростено и ясно! А не може ли и двете - след като си изпроси боя да се похвали!? 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 30 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2017 преди 10 часа, master_of_germs каза: Мисля да повдигна темата на @Брани, за да не се чувства неразбран Понеже не знам дали е за хвалба, или за оплакване, когато си куфея в Строежа на концерт на легендите Замунда Банана Бенд и от публиката бивам лично поздравен с култовия хит "Пиши три!" (Скъпи господин професор, пиши три! Моля на теб!) Ето това е истинска помощ, благодаря! Че вече обмислях сам да си я вдигна нагоре с привидноневинен коментар от типа на "Какво става, защо никой не ми пише е темата?" ... 3 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 30 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2017 Тя че темата на темата е ясна и Е разбрана, е едно, но не знам дали е осъществима идеята й. Такова обединяване направо ще обезличи съвсем и без това не особено определените и пунктуално точни теми, а и смятам, че не това е тематичната им цел. С две думи, нека да има тема за темата и спокойно да си пише всеки на всякакви теми в нея, или ако не всеки, поне Брани, защото все пак темата си е негова. с две думи, аз съм "за". 2 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега