Childish Публикувано: 2 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2013 Не им казвайте, че всъщност те ми вършат услуга като ме питат, а не обратното Ами Георги, тогава да се възползвам Търся билети и дестинация за 21.12.2013-2.01.2014. Като гледам какво правят хората тук съм закъсняла с 9м поне. За дестинацията: предпочитам на място, по-топло от Европа, с много за разглеждане, примерно Мароко. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2013 Ми...в какъв ориентировъчен бюджет гледаш да се вмъкнеш? По това време всички цени скачат, което директно почти изключва прекачвания с нискотарифни...Така като гледам нещо от Истанбул с Пегасус или Air Arabia най-добре ще пасне, ама някакъв ориентировъчен таван няма да е зле Връзка към коментар
Childish Публикувано: 2 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 2 октомври, 2013 Благодаря за отделянето на темата и за отговора. Ами и аз не знам какъв ми е бюджетът. Все пак бях на 2 дълги, според шефа!!!!, не според мен, пътувания тази година. Но всеки ден отпуск трябва да се използва по предназначение, т.е. за пътуване, нали така. Иначе бих предпочела дати след Нова година, но вече е практика в повечето фирми да те "принудят" да излезеш в отпуск точно когато цените на самолетните билети и цялата тълпа политат. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2013 Ами само като груба идея, не като конкретно предложение какъв е материала по това време... 240 евро с тръгване от Истанбул и прекачване в Марсилия. Pegasus Istanbul (Sabiha) (SAW) Marseille (MRS) Sun, 22 Dec 11:45 Sun, 22 Dec 14:05 1 d 1 h 41.63 EUR Ryanair Marseille (MRS) Fez (FEZ) Mon, 23 Dec 09:45 Mon, 23 Dec 11:05 71.99 EUR Ryanair Fez (FEZ) Marseille (MRS) Mon, 30 Dec 11:30 Mon, 30 Dec 14:50 1 d 5 h 59.99 EUR Pegasus Marseille (MRS) Istanbul (Sabiha) (SAW) Tue, 31 Dec 14:45 Tue, 31 Dec 18:40 68.52 EUR Без куфари за раян и без да се включва транспорта до Истанбул. Ако решиш да пропуснеш нова година, става малко по-културно. И ако не те притеснява ситуацията в Египет, която май не достига до курортите им. Тогава Turkish имат за 166 евро Истанбул - Шарм Ел Шейх. В trip.bg На http://turkishairlines.com го има и за 30 декември, но с 10 евро отгоре. Мисля, че това горе-долу е което изчерпва опциите по това време, като се добавят и хотелите покрай нова година и всичко, бюджета ще стане астрономически... 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 2 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 2 октомври, 2013 Благодаря, Георги, На мен цените сега ми изглеждат много по-високи отколкото миналогодишните, когато ги гледах месец преди Коледа за същия период. Вариантът ми тогава беше полет до Малага и после ферибот до Танджер (изпробвано). После бях намерила нискобюдженти полети от Испания до Мароко, но не съм си записала аиокомпанията. В крайна сметка миналата година отидохме в Париж. Ще споделя, ако измисля нещо. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2013 Ами ако ще помогне, София - Малага с турците е 266 евро. Може би не лоша цена предвид условията... Истанбул - Малага пък е 129 евро, пак с турците, може би наистина това ще е най-удобният и евтин начин за придвижване до там. А за нискотарифната, предполагам имаш предвид Vueling, ако не говорим за уиз, изи джет и раянер. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2013 Абсолютен офтопик, ама да питам - как правиш текст с вградена връзка, както Vueling по-горе? Мързи ме да пиша код, има ли лесен начин с бутоните на редактора? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2013 Абсолютен офтопик, ама да питам - как правиш текст с вградена връзка, както Vueling по-горе? Мързи ме да пиша код, има ли лесен начин с бутоните на редактора? маркираш текста и с ей тоя бутон: Връзка към коментар
гост Публикувано: 3 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 (редактирано) А до Малага не лятяха ли БА? И с ферибот до испанските Сеута и Мелийа не е ли по-лесен достъпът до Мароко? Видях на картата къде е Танжер, та, това е разумният избор. Редактирано 3 октомври, 2013 от но нейм Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 3 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 Най-добре с фери от Тарифа до Танжер и от там с влак за Казабланка и др. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 3 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 Само да подскажа, че от Бергамо има връзки до Мароко на добри цени... 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 3 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 да, знам за варианта с ферибот от Тарифа до Танжер, изпробван е. На връщане е малко неприятно, защото е пълен с мароканци и много се чака на терминала да влезеш в Испания, но се чака, какво да се прави БА летят до Малага, но само във вторник и събота и цените не са много ниски благодаря, Duke, не ми беше и хрумвало, ето че има смисъл да се пита Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 3 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 А като влезеш в Тарифа от Мароко няма ли гише за EU-граждани или се буташ на общо основание? Връзка към коментар
Childish Публикувано: 3 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 Ами не помня дали има гише, но ако има ще е в терминала, въпросът е да влезеш в терминала, Но това е кахър, ако имаш ограничено време. Ако знаеш, че може да чакаш просто ще си предвидиш време. А и моята информация е от преди 3г. може да са се променили нещата. Връзка към коментар
Препоръчани мнения