Violeta Todorova Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Здравейте В момента съм в Alp hotel , Amsterdam, но не мога ДС отворя сейфа за да прибера няколко не толкова ценни, но важни за мен неща. Няма упътване, а рецепциониста вече ми го обясни , но не го разбрах ... два пъти Помогнете, ако можете Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Отделих питането тук, защото не касае само Холандия. Някой сеща ли се как се работеше с тези сейфове, по принцип на почти всички места механизма им е еднакъв, но ми убягва как точно ставаше избирането на код. Иначе от рецепцията със сигурност трябва да имат мастър код и да може да се отключи. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Въведи кода ,който си избрала преди да го заключиш,после натисни B и завърти черното кръгло копче по посока на часовниковата стрелка.След кратък звуков сигнал се отключва.Ако въведеш няколко пъти грешен код,ключалката блокира за кратко.Изчакай 1,2мин и пробваш пак. 1 Връзка към коментар
Пламен Л Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Имам подобен. При мен се отключва в последователност код и след това А. Чува се едно изщракване. Иначе има ключ, който го отваря без да се въвежда парола в случай на нужда. Този ключ ти трябва ако не става 1 Връзка към коментар
Violeta Todorova Публикувано: 18 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 6 minutes ago, Мари Николова said: Въведи кода ,който си избрала преди да го заключиш,после натисни B и завърти черното кръгло копче по посока на часовниковата стрелка.След кратък звуков сигнал се отключва.Ако въведеш няколко пъти грешен код,ключалката блокира за кратко.Изчакай 1,2мин и пробваш пак. Не съм го заключвала аз.... Беше си така 5 minutes ago, Пламен Л said: Имам подобен. При мен се отключва в последователност код и след това А. Чува се едно изщракване. Иначе има ключ, който го отваря без да се въвежда парола в случай на нужда. Този ключ ти трябва ако не става Благодаря Чакам да се сменят на рецепцията и пак ще попитам, че вече ме е срам от неразбирането ми Връзка към коментар
Branko Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 (редактирано) трябва да ти го отворят с ключ от рецепцията и тогава избираш три цифри и буквата долу в ляво.така се генерира новия код Редактирано 18 ноември, 2017 от Branko 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Пък щом е заключен, може някой нещо да си е оставил вътре... 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 (редактирано) преди 8 минути , Неосведомена каза: Не съм го заключвала аз.... Беше си така Благодаря Чакам да се сменят на рецепцията и пак ще попитам, че вече ме е срам от неразбирането ми Това е само решението.Заключила си го с код въведен от преди.И аз имам лош спомен от такъв сейф,Ударих си главата в отворената врата.Доста кръв тече,но не стигнах до лекар.Имал съм проблем с клетка за багаж в хостел,персонала го отваря,само трябва да опишеш съдържанието. Редактирано 18 ноември, 2017 от traveler 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 В момента, Polina каза: Пък щом е заключен, може някой нещо да си е оставил вътре... не.заключват ги след всяко освобождаване на стаята.а може и да се заплаща ползването му 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 (редактирано) Ако сейфа е бил заключен и така си го намерила, тогава трябва от рецепцията да ти го отключат. Няма какво да те притеснява. Това е тяхно задължение. Много пъти ми се се слючвало да намеря сейфа заключен и винаги без проблем са пращали човек да ми го отвори и да ми покаже как се работи със сейфа. Може и аз да не съм разбрала правилно, както и да е. От рецепцията винаги знаят как да отворят сейфа без значение, дали е бил затворен от лицето или от предишен гост/самия хотел. Разбира се, сейфа може и да е платен и да трябва депозит за отварянето му. Така че няма място за притеснение, обърнете се към рецепцията. Редактирано 18 ноември, 2017 от mililia 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Не е оставила,иска сега да остави. Аз така разбрах. 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Преди 1 час, Неосведомена каза: но не мога ДС отворя сейфа за да прибера няколко не толкова ценни, но важни за мен неща. не пише ,че е оставяла 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 преди 2 часа, Пламен Л каза: Имам подобен. При мен се отключва в последователност код и след това А. Чува се едно изщракване. Иначе има ключ, който го отваря без да се въвежда парола в случай на нужда. Този ключ ти трябва ако не става И аз имам подобен, но при мен е кода и след това B Има обаче и начини да се отворят подобни сейфове и без ключ и код 2 1 Връзка към коментар
Tim Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Стандарта е хотелският сейф да го намериш отворен, съответно оставиш отворен. Доста често гостите оставят сейфа затворен, считат го за вид шега. Госта, а в случай и ти няма как да го отворите. Този снимката и подобни от това ниво работят с буква/диез + 4 цифров код. Ако не се знае този 4 цифров код, се въвежда Мастеркод от 6 или 8 цифри и така се отваря, МК обикновено се пази при хотелската охрана. Този на снимката се отваря и с ключ, ключалката е това по-средата на снимката. Вид застраховка ако се изтощят батериите или няма МК. За съжаление, както се вижда "прикритието" или декорацията на ключалката е счупена и го няма. И ключалката е с много ниска секретност, буквално може да се отвори с фиба за под 4 мин. Добре е, че преди 3 часа, Неосведомена каза: няколко не толкова ценни 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 (редактирано) Стандартният хотелски сейф е, колкото да не са ти нещата съвсем на пътя. А последният такъв дори не беше с код,ами се заключваше/отключваше с електронната карта на стаята. Молко оф -топик,дано момичето да е вече на разходка и проблемът да е отметнат. Редактирано 18 ноември, 2017 от AlexandraKo 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Topfly е показал какво е решението на такива трики житейски проблеми. Проверява се в youtube. Обикновено излизат много добри обяснения. 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 В момента, T.E.Lawrence каза: Topfly е показал какво е решението на такива трики житейски проблеми. Проверява се в youtube. Обикновено излизат много добри обяснения. Аз точно така си отключих ключалката на поликарбонатния куфар, след като без да искам бях сменила комбинацята (циипът не бил влязъл добре и ключалката е била отворена, докато аз размествах комбинацията, което я променя) 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 А някои по-задръстени, като си забравихме кода и си превъртахме като олигофрени около 15мин. заключалката на куфара в хотелската стая в Тревизо. Добре поне, че кобинацииите от 3 цифри са само 1000 2 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 преди 7 минути , Фичо каза: А някои по-задръстени, като си забравихме кода и си превъртахме като олигофрени около 15мин. заключалката на куфара в хотелската стая в Тревизо. Добре поне, че кобинацииите от 3 цифри са само 1000 Хахаха... Заповядай... Следващия път ще ти останат 14 минути, в които можеш да се посветиш на биропиене... 2 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 (редактирано) преди 34 минути , chandni каза: Хахаха... Заповядай... Тенкюююю, дис текник из рили амазинг! Редактирано 18 ноември, 2017 от Фичо 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 преди 49 минути , chandni каза: Хахаха... Заповядай... Следващия път ще ти останат 14 минути, в които можеш да се посветиш на биропиене... Амазинг! :D 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Сетих се за любим момент от любим филм за подобен проблем. 5 Връзка към коментар
Violeta Todorova Публикувано: 18 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Благодаря ви за всички предложения и идеи! Някои неприложими, но забавни Този път попаднах на момиче, което говореше бавно и членоразделно и така разбрах, че е практика да го оставят затворен и при желание на госта го отключват. Безплатно е А Амстердам е уникален град! От сутринта сме навън, а не усетихме как мина времето.... Пожелавам ви, който не го е посетил , но име желание да успее да го осъществи! 4 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 На 18.11.2017 г. в 14:34, Topfly каза: И аз имам подобен, но при мен е кода и след това B Има обаче и начини да се отворят подобни сейфове и без ключ и код Е ти ме разби! А аз си мислех, че си държа ценните неща на сравнително сигурно място 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Тия неща доста произволно са наречени "сейф", правилното им название би трябвало да е "ънсейф" 1 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега