Reina_darling Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Аз съм Рени и с част от вас се запознах на сбирката вчера - 17.11.17г. За "Магеланци" чух от @t_petkov, с когото се познаваме от години и споделяме страстта към пътешествията. За мен всяко пътуване е приключение независимо колко близко или далечно е то. Обичам да се запознавам с различни хора и да научавам нови неща. Всички тук изглеждат много позитивни и ще се радвам да допринеса и аз за добрата атмосфера във форума. 14 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 Добре дошла. Ако не се лъжа май снощи се запознахме 'само. Мисля,че в най-якият форум не само за пътуване, ами за всичко. 1 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 18 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2017 (редактирано) Айде най-накрая да вербувам и аз едно ново попълнение в редиците на магеланците Добре дошла Редактирано 18 ноември, 2017 от t_petkov 4 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Добре дошла! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Добре дошла Връзка към коментар
pamela Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Добре дошла! А пък ако наминеш и към Пловдив за някоя от нашите сбирки, може да се запознаем и лично. Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 19 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2017 Привет, как сме :D Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега