Гост Публикувано: 25 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2017 ...макар че по-редно е да се каже магеланки - поне за момента И какво е характерно за космополитните магеланки? Сицилианска кухня - и червено сицилианско вино, домашен чийзкейк мъжка направа с шотландско single malts, река Темза, Royal Kingston - и много сладки приказки. Поздрави сърдечни от мен и @searus Коледен Връзка към коментар
searus Публикувано: 25 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2017 Ех, че бърз репортаж, не сварих даже да се прибера :-D В този студ ще трябва другия път мааалко повече от онова в чашите обаче... 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 25 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2017 преди 25 минути , searus каза: Ех, че бърз репортаж, не сварих даже да се прибера :-D В този студ ще трябва другия път мааалко повече от онова в чашите обаче... Ами скучах в автобуса до в къщи. Не съм свикнала да се чудя какво да правя И си изпуснах спирката, така се заплеснах в репортажа... хаха Благодаря ти за чудесната компания! Забележката за количеството приета! Връзка към коментар
searus Публикувано: 25 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2017 И аз благодаря, но бележката да не се приема като забележка ;-) 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега