Прескочи до съдържание

Намиране на PNR номер и сайтове за потвърждение на полети


Препоръчани мнения

Сигурен съм, че темата е дъвкана много пъти, но не мога да намеря къде.

Та накратко - моя позната си купи билет от Budgetair.fr  за Brussels Airlines. Има номер на електронен билет, има някакъв номер на резервация във формат GGG-2222222, но няма PNR номер (формат GGGGGG). За да си провери статуса на полета на сайта на а/к и трябва PNR. Не знам при Brussels Airlines дали могат да се резервират предварително седалки без заплащане, но при всички случаи е добре да може да влезе да си провери статуса на полетите.

Някой знае ли как може да се намери PNR номер по номер на билет или каквото и да било (освен да се контактува с budgetair.fr)?

Имаше два основни сайта за проверка на статуси на полети, кои бяха те? Отдавна не ми се е налагало да проверявам полети, последно време винаги съм имал PNR  и съм забравил.

Благодаря предварително!

Връзка към коментар

Трябва да си влезе в профила в бъджетеър и оттам да види кой е реалният номер на ел.билет и ПНР. Това ггг-222222 е вътрешен номер на бъджетеър.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря и на двама ви! Оналйн чек ин е 24 часа преди полета май само. Най-добре е да се свърже с budgetair.fr явно и да си поиска PNR номер.

Връзка към коментар
преди 40 минути , macf1an каза:

Трябва да си влезе в профила в бъджетеър и оттам да види кой е реалният номер на ел.билет и ПНР. Това ггг-222222 е вътрешен номер на бъджетеър.

Намери го в профила си на budgetair. Благодаря!

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 години по-късно ...

Здравейте, в края на м. октомври купих билети за Торонто от сайта на https://www.airitaly.com/. Днес реших да вляза да нагледам сайта, защото получих майл за коледни намаления и виждам, че няма полет на 22.07.2020. А моят полет за връщане беше за тази дата. Взех че много се притесних. На електронният си билет имам резервационен код, който е с 5 символа. А чета за някакъв  PNR  код, който е от 6. Трябва ли да се притеснявам? Също така се мъчих да намеря полет Flight IG 925, както е посочен в електронния билет, но и него не намирам. Или аз нещо не се ориентирам добре?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.