stanimir Публикувано: 3 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 (редактирано) Дайте дружно да изровим най-изгодната оферта София до Малта за 01-06.05.2014 Може с по един ден преди или след , може и от Истанбул или Букурещ Редактирано 3 октомври, 2013 от stenk Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 Нещо проверил ли си, как са например Уиз до милано за тоя период? Дали държат невъзможните цени от по 300лв+ на отсечка? Щото за точно тоя период едва ли ще падат много цените...ако са по 100ина лева на отсечка може би си заслужава. Duke беше писал наскоро и за фериботите, може и Букурещ - Сицилия и от там с фери... Естествено Air Malta да се видят също, често билетите им са по 150 евро и като се има предвид липсата на главоболия...ще разцъкам после да съм по-конкретен. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 Air Malta на сайта им, промоция до 5-ти октомври - 25% намаление. 142 евро излиза. Много трудно ще може да се бие тая цена с прекачвания и фериботи, ако са необходими куфари. Може би това трябва да уточниш също. Само едно място има, не знам до колко е проблем. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 (редактирано) За мой човек е и ще му се обадя още сега . а той както прецени. Всъщност не става , защото ще е на някакъв курс между 1-6 . Затова и писах , че може с по един ден , но преди или след тези дати Редактирано 3 октомври, 2013 от stenk Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 Wizz както казваш засега са заложили цифромания. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 Питай за куфара и направо да го взима, ако има нужда, и ако не е от опитните. Знаеш, че прекачванията с нискотарифни не са за всеки 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 октомври, 2013 Oбади ми се тази сутрин ( в момента също е в Малта) и ми даде задачката ;-) Странно защо ми каза , че Air Malta имали само два полета седмично , а както виждам това не е вярно. Сега е пътувал с тях чрез някаква агенция. Връзка към коментар
Препоръчани мнения