Прескочи до съдържание

Езерото Гарда - препоръки за хотел и още нещо


Vyara

Препоръчани мнения

Здравейте,

оглеждам се за локации за спане на езерото Гарда (не открих тема за него). Планът е да посетим Гардаленд. Мислих си за спане в Сирмионе с оглед на близостта му до Гардаленд. Ще се радвам на препоръки за място. Понеже кацаме на Малпенса мисля да се престраша да наема рент а кар т.е рябва да има паркинг по възможност.

Благодаря ви.

Връзка към коментар

Аз и до ден-днешен, от многократните ми посещения не съм намерил нещо по-красиво от Лимоне и Малчезине (лично, неангажиращо мнение). В Лимоне паркирането е малко пейн-ин-ди-ес, но в офф-сезона се търпи. Корабчетата между двете вървят по цял ден (понеже са от двата бряга на езерото), и билета ако се не лъжа последно пролетта беше от порядъка на 9 евра еднопосочния. На Сирмионе съм му се точил сума ти пъти, но така и не сме стигали дотам до момента. 
Между другото, доста от немците с които съм говорил и питал за съвети, включително и колеги харесват и ходят доста в Бардолино. Не знам какво толкова му харесват, на мен лично не ми хареса, взимал съм го като еднодневен трип. При него хубавото е че има обособен "плаж" и "крайбрежна зона". Може би заради това толкова му се кефят. 

Редактирано от Plovdivian
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз както казах целта на пътуването е посещение на Гардаленд. За две нощувки сме, като след като пристигнем първия ден трябва да се придвижим до хотела и ще остане половин ден за разглеждане. Втория ден е отделен изцяло на Гардален, като е добре или да има удобен транспорт до там или да е близо за кола, ако сме с рент а кар. На следващия ден летим по обяд. Предложените от теб варианти със сигурност ще са полезни за други магеланци, но мисля, че за моя случай са неудобни.

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Има ли ферибот между Пескиера дел Гарда и Сирмионе? Аз не намирам или не гледам, където трябва. Планирам кратко пътуване до там  с главна цел Гардаленд, затова съм набелязала нощувките да са в Пескиера дел Гарда, но ми се иска да посетим Сирмионе и Десенцано дел Гарда. Какъв транспорт би бил най-удобен, за да се посетят тези градчета в рамките на един ден?

Връзка към коментар

Ние бяхме в Park hotel в Пескиера дал гарда преди 2 седмици. Доволна съм. Извън градчето е , но има гараж, паркинг, на тихо място е има закрит басейн (ако децата имат сили след Гардаленд). Големи и чисти стаи, добра закуска, опция за доплащане за вечеря 18 евро на калпак - блок маса, безалкохолни, бира, бяло и червено вино.

https://www.booking.com/hotel/it/parc.bg.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNYBGgXiAEBmAEDwgEKd2luZG93cyAxMMgBDtgBAegBAfgBC5ICAXmoAgM;sid=2ac3df869cea1796e8f0f9d77cab9fe1;all_sr_blocks=1373114_93125592_0_1_0;bshb=2;checkin=2018-03-23;checkout=2018-03-24;dest_id=-124352;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;group_children=0;hapos=1;highlighted_blocks=1373114_93125592_0_1_0;hpos=1;no_rooms=1;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srepoch=1518788744;srfid=1bac5b707adc565e5038bf926dcdaa83cd605be4X1;srpvid=24e160c3bbed0272;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.