Прескочи до съдържание

Руанда - виза при пристигане

Препоръчани мнения

Публикувано:

От 01.01.2018 отпада изискването за предварително издадена виза за Руанда за всички националности

https://www.migration.gov.rw/fileadmin/templates/PDF_files/COMMUNIQUE/Public announcement - New visa regime FINAL.pdf

• Харесвам 11
  • 7 години по-късно ...
Публикувано:

За граждани на Република България режимът на влизане в Руанда е

БЕЗ виза (като франкофонска държава в списък от 10.03.2020 г.) Като се върна ще дам линк към обновения официален документ, където го пише. На границата все пак питат дали знаете френски, аз за щастие знам малко 🙂 Но и да не знаете, не вярвам да имате затруднения с влизането.

П.П. Като се прибера, ще дам линк към документа и на @cck да актуализира  таблицата. Външно едва ли са разбрали за ъпдейта, че да го отразят на сайта си (както обикновено 😁)

• Харесвам 12
  • 3 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Вчера реших да пиша на МВнР, да си актуализират информацията на сайта за промяната, и съответно безвизовия режим за български граждани при влизане в Руанда с цел туризъм. Като им посочих и официалния документ от сайта на Генералната Дирекция по Имиграция и Емиграция на Руанда, който публикувах и тук. Както и травъл секцията в сайта на IATA, където също пише, че нямаме визи за Руанда. И днес получих официален отговор от Дирекция „Ситуационен център“ на МВнР , че са разгледали предложението ми, допитали са се до посолството на Руанда в Израел, което било акредитирано за България, и от там също са им потвърдили, пропускът е коригиран, а промяната вече е отразена на сайта на МВнР.

Сега всеки българин, който реши да посети тази интересна африканска  държава, ще спестява по $50 за визи при пристигане.

• Харесвам 11

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.