Прескочи до съдържание

Известни и богати хора на борда на нискотарифни авиокомпании

Препоръчани мнения

Аз си имам резерви към Wizz , но твоето си е откровена омраза -:)

Що така , може да са малко мърлячи , но в никакъв случай повече от Ryan ? Крайно време е да възприемем въздушния транспорт като съвсем обикновен начин на придвижване в днешния свят.

Както във всеки друг бизнес за всеки влак си има пътници и е прекрасно , че има по нещо за всеки. Всъщност по-точно по нещо за всяка ситуация , защото много хора с възможности също избират да летят с тях при определена ситуация . Какво ти пука за час/два във въздуха ако спестяваш пари с които може да си платиш примерно уикенда до където летиш .

Аз като човек живял на младини в Студентски град нищо не ме плаши -:)

Точно Wizz ми отвориха очите за летенето .

Редактирано от stenk
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

защото много хора с възможности също избират да летят с тях при определена ситуация . Какво ти пука за час/два във въздуха

Много си прав. Например тази вечер като се връщах с Уиз, през 5 реда от мен беше Милен Велчев. Който освен бивш финансов министър, е известен и с "онази сделка" с брейди облигациите по превалутирането на външния дълг на България, от чиято комисионна невинно влязоха едни тлъсти няколко стотин милиони евро в банката, в която (поне тогава) работеше брат му. Също и със снимките от една яхта в Монако, на която няма случайни хора с детски влогове в ДСК. :)

Та точно той не е от хората, които цепят еврото на две, но това не му пречеше да лети по спортна риза и сандали с "лошите" Уиз, в препълнения с брадясали персонажи, "накичени" с лъскави дрешки, и дисаги пълни с подаръци за приятели и роднини.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Веднъж пътувах с един господин, който ми разказа, че има бизнес с петрол и диаманти. Тогава ми стана чудно защо не пътува с редовна компания. Аз лично съм доволна от Wizz, a и вчера подобрих личния си рекорд по линията София - Айндховен с билет за 35 лева :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Веднъж пътувах с един господин, който ми разказа, че има бизнес с петрол и диаманти. Тогава ми стана чудно защо не пътува с редовна компания.

И ти върза ли му се? :)

Този те е зарибявал нещо. Такива точно не пътуват и с редовни авиокомпании, да не говорим за нискотарифни. ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Какво ти пука за час/два във въздуха ако спестяваш пари с които може да си платиш примерно уикенда до където летиш .

Имам познат, който откакто от Брюксел му плащат всеки полет, стана много критичен към нискотарифните и признава само редовни, но пък 20 евро от Брюксел от Милано са му много и извън бюджета. 

Така че стигаме до великата житейска истина от един български филм за разликата между почивката и командировката. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Веднъж пътувах с един господин, който ми разказа, че има бизнес с петрол и диаманти. Тогава ми стана чудно защо не пътува с редовна компания. 

А аз веднъж пътувах в български влак с израелски бизнесмен, който инвестира в недвижими имоти. Защо във влак? Лекарите му забранили да пътува с автобус заради болки в гърба, а що се отнася до самолета... човекът пак подчерта, че е евреин.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Засичал съм Асен Агов , Иван Гранитски ... Иво Папазов - Ибряма и други.

а когато летяха до Будапеща - бившия коституционен съдия Георги Марков, май жена му е унгарка.

Леле, обърнахме го на клюкарник :biggrin: - ама то ... публичните личности трябва да са свикнали ;)

Връзка към коментар

Веднъж пътувах с един господин, който ми разказа, че има бизнес с петрол и диаманти.

Ех, какво ли не измисляме ние мъжете, когато е за ухажване на някоя интересна спътничка :biggrin:

Както е споменал и Уилкс - такъв е по-вероятно да лети ако не в собствен самолет - то поне в доста по-различна АК и въобще в друга класа.

Въпреки че винаги има и изключения - може пък да си попаднала на някой милионер-ексцентрик ;)

Връзка към коментар

Ех, какво ли не измисляме ние мъжете, когато е за ухажване на някоя интересна спътничка :biggrin:

Както е споменал и Уилкс - такъв е по-вероятно да лети ако не в собствен самолет - то поне в доста по-различна АК и въобще в друга класа.

Въпреки че винаги има и изключения - може пък да си попаднала на някой милионер-ексцентрик ;)

Така, така, но в случая господина работеше в полза на сина си, с когото много държеше да се запозная (и не успях да избягам от срещата), че и на гости ме поканиха.

Знае ли човек, може да съм си изпуснала късмета  :biggrin:

Относно Уиз, и аз малко се учудих, че пак има намаление, но съм съгласна с Георги. Определено това е по-добрият вариант. Просто така достига до повече хора, а и не трябва да се изпуска психологическият ефект - днес имаш късмет, утре не. Друг е въпросът, че ми се е случвало цената с намалението да е по-висока от тази предния ден.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Така, така, но в случая господина работеше в полза на сина си, с когото много държеше да се запозная (и не успях да избягам от срещата), че и на гости ме поканиха.

Знае ли човек, може да съм си изпуснала късмета  :biggrin:

Не знам кой си е изпуснал късмета, но като гледам определено не си била ти.  :biggrin:

Може и аз да не разбирам много, и да съм с грешно впечатление за такива хора (виждал съм се на живо и не в самолет само с 3-ма, но истински), но бяха далеч от хора, които ще тръгнат да се сватосват със случайно срещнати момичета в самолет. При такива нещата се проучват доста дълбоко и обстойно, и минава дълъг период за избягване на грешки от моментен характер. Нагледен пример са децата на Софиянски и Божков, въпреки че и те колкото и да са богати за нашите представи, са далеч от петролнодиамантения стандарт (хайде за единия може да се приеме, че е малко по-близо).

А и да не забравяме, че където има диаманти, има и оръжие. И нещата стават съвсем дебели.

Та всичко друго може да си изпуснала, но не и късмета си, конкретно в този случай. ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Офтопик :

Мда тия семейства се сродяват със себеподобни , а и вероятността в този бизнес да са евреи е огромна . Това прави сватосването с някой от небогоизбрания народ истинска утопия  :)

Виждал съм ги с традиционните дрешки на летището в Брюксел. Знаем там с какъв бизнес се занимават. Дори заглеждах едно много красиво момиче ,  докато видях  и семейството.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Преди време английският принц Хари летя от Лондон до Търгу Муреш на борда на Wizz! Пресата гърмеше!

Кралски особи летят на крилете на розовите, а тука някой ги плюят....  :P

Редактирано от tonik
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз съм летял с Валери Божинов от Бергамо до София с Уиз, а майка ми миналата година летя със Стоичков от Барселона до София отново с Уиз.

Това със Стоичков защо ми звучи познато, нямаше ли някакъв скандал покрай тоя полет, някакви закъснения и подобни?

Връзка към коментар

Преди време английският принц Хари летя от Лондон до Търгу Муреш на борда на Wizz! Пресата гърмеше!

Кралски особи летят на крилете на розовите, а тука някой ги плюят....  :P

А пък кралицата на борда на easyJet :)

http://www.express.co.uk/news/uk/166447/Queen-s-budget-flight-of-fancy

И докато Хари никога няма да стане крал, то Елизабет си е истинска кралица, и то рекордьорка на трона. Абе тя не случайно даде титла на Стелиос ;)

Това със Стоичков защо ми звучи познато, нямаше ли някакъв скандал покрай тоя полет, някакви закъснения и подобни?

Истории със Стоичков и полети да искаш (като напр. при пристигане в Аржентина - "Буенос диас, сеньор Стоичков" , и отговора му - "Буенос айрес амигос" или гледа самолет на PanAm, цъка с език и се чуди "Абе глей ги тея Панама ква малка държава са, пък кви големи самолети имат"). За този полет на Стоичков с Wizz, ако става въпрос за 2011, имаше някакво закъснение от 3-4 часа и Ицата почнал директно да звъни на министри, като преди това вдигнал голям скандал, подплатен с люти псувни. Хората в същия полет горещо го подкрепяли докато се изявявал в негов стил. Мисля, че пак по това време имаше и скандал, че е набил един български папарак, който го нащракал докато вечерял с жена (си???) в ресторант в Барселона.

По темата - с Петър Стоянов от София до Виена с OS. Приятели са ми казали също, че често са го засичали по дестинацията.

Редактирано от wilks
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Големи интерпретации по темата Стоичков, ама така сме си ние, обичаме да доукрасяваме нещата. Онази случка в ресторанта съвсем не е толкова безобидна. Стоичков няколко пъти беше предупредил папарака преди да избухне в неподражаемия си стил. Анекдотите с Аржентина и ПанАм си ги бива, бях забравил за съществуването им... ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Честно казано и аз си мисля, че това са по-скоро вицове  :) !

Относително правдоподобни са единствено историите на неповторимия Димитър Пенев и то по простата причина, че няма как на някой журналист да му хрумне да изтърси нещо от сорта на:

„Задръстването е голямо, отбий в лоялното.”

Или пък още по-култовите:

http://vbox7.com/play:a574a7c709

Е, как точно можеш да интерпретираш по темата?

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз съм пътувал с Волен Сидеров от София до Бургас, ама не знам дали трябва да се хваля, или да се оплача :lol:

Нали за нискотарифни е темата?

Иначе и аз пътувах от Брюксел до София с Мартин Карбовски (преди 3 години), който много държеше да ползва тоалетната на бизнескласата, ама не му дадоха.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.