Прескочи до съдържание

Здравейте от мен

Препоръчани мнения

Аз съм Дияна, 

и за мен най голямата страст е пътешествието по света, предполагам като за всеки един от вас :).

С това са свързани всичките ми мечти - да пътувам, да гледам, да опознавам. Имам си слабост - това е Африка. Имах невероятния късмет да сбъдна частица от нея и да посетя Ботсвана. Това е най-вълнуващото ми пътуване до сега, надявам се да не остане единствено. Вълнувам се от пътувания, свързани с природа - дива и недокосната от хората, интересен ми е животът на хората далеч от комерсиалния свят, духовни и енергийни места, също са много близки до мен. В много по-малка степен избирам дестинации за шопинг, разходки /комерсиални/ или величествени сгради и търговски центрове.

Сайтът намерих при търсене на малко повече информация за Маракеш /не съм все още убедена за тази дестинация/ и веднага реших да се регистрирам и общувам с хора, толкова позитивни и близки до мен по интереси.

Пожелавам на всички хубава вечер, и знайте че всички мечти се сбъдват стига да са достатъчно силни и постоянни.

Редактирано от Дияна В.
  • Харесвам 15
Връзка към коментар

Добре дошла и от нас!

Виждам,че интересите ни са сходни.За съжаление диви и недокоснати от хората места май не останаха.И ние не сме по градската култура,все ни влече около и надалеч от градовете.

Нямаме много опит в Африка,но сега ни предстои ЮАР.

За Маракеш хич не се чуди,но отиди и в пустинята.Мароко е една евтина,лесна и приятна дестинация.Бих вметнал и безопасна.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.