Дияна В. Публикувано: 2 декември, 2017 Сподели Публикувано: 2 декември, 2017 (редактирано) Аз съм Дияна, и за мен най голямата страст е пътешествието по света, предполагам като за всеки един от вас :). С това са свързани всичките ми мечти - да пътувам, да гледам, да опознавам. Имам си слабост - това е Африка. Имах невероятния късмет да сбъдна частица от нея и да посетя Ботсвана. Това е най-вълнуващото ми пътуване до сега, надявам се да не остане единствено. Вълнувам се от пътувания, свързани с природа - дива и недокосната от хората, интересен ми е животът на хората далеч от комерсиалния свят, духовни и енергийни места, също са много близки до мен. В много по-малка степен избирам дестинации за шопинг, разходки /комерсиални/ или величествени сгради и търговски центрове. Сайтът намерих при търсене на малко повече информация за Маракеш /не съм все още убедена за тази дестинация/ и веднага реших да се регистрирам и общувам с хора, толкова позитивни и близки до мен по интереси. Пожелавам на всички хубава вечер, и знайте че всички мечти се сбъдват стига да са достатъчно силни и постоянни. Редактирано 2 декември, 2017 от Дияна В. 15 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 2 декември, 2017 Сподели Публикувано: 2 декември, 2017 Добре дошла 1 Връзка към коментар
Дияна В. Публикувано: 2 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 2 декември, 2017 Благодаря Връзка към коментар
ECC Публикувано: 2 декември, 2017 Сподели Публикувано: 2 декември, 2017 Добре дошла и от нас! Виждам,че интересите ни са сходни.За съжаление диви и недокоснати от хората места май не останаха.И ние не сме по градската култура,все ни влече около и надалеч от градовете. Нямаме много опит в Африка,но сега ни предстои ЮАР. За Маракеш хич не се чуди,но отиди и в пустинята.Мароко е една евтина,лесна и приятна дестинация.Бих вметнал и безопасна. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 2 декември, 2017 Сподели Публикувано: 2 декември, 2017 Добре дошла! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 декември, 2017 Сподели Публикувано: 3 декември, 2017 Добре дошла Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 3 декември, 2017 Сподели Публикувано: 3 декември, 2017 Добре дошла! Тук е пълно с приятни ,готини и добре информирани хора.Дано твоята Африка да се сбъдне много много пъти! Връзка към коментар
Дияна В. Публикувано: 4 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 декември, 2017 Много благодаря, дано. Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 4 декември, 2017 Сподели Публикувано: 4 декември, 2017 Добре дошла! Пожелавам ти с помощта на Магеланци да сбъднеш още повече мечти Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега