Прескочи до съдържание

Перу февруари 2018 - програма и въпроси

Цвете

Препоръчани мнения

преди 5 часа, lub4oo каза:

Благодаря за последната информация, беше ми много полезна!

Имам резервиран тур за островите Ballestas за сутринта. Може ли да споделите как направихте тура в пустинята Paracas (от къде букнахте, ориентировъчни цени) и как стигнахте след това до Лима (освен Круз дел сур какви други опции има)?

Поздрави от оазиса! :)

Тура до островите и до пустинята Паракас взехме от една агенция - цена за двата 45 сола - Desert tourist, мисля се казваше. Намира се срещу входа на хотел Wild Olive Trattoria & Guest House. На място се плаща билета за двете места - общо 17 сола. Цената беше най - ниска от всички места, на които питахме. До Лима взехме предварително билети от Крус дел сур и ни оставиха директно на тяхната автогара след тура. За тура в пустинята си облечете бански, защото ще имате 1 час на плаж и океана е топъл. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 10 месеца по-късно ...
На 20.02.2018 г. в 9:12, Цвете каза:

Тура до островите и до пустинята Паракас взехме от една агенция - цена за двата 45 сола - Desert tourist, мисля се казваше. Намира се срещу входа на хотел Wild Olive Trattoria & Guest House. На място се плаща билета за двете места - общо 17 сола. Цената беше най - ниска от всички места, на които питахме. До Лима взехме предварително билети от Крус дел сур и ни оставиха директно на тяхната автогара след тура. За тура в пустинята си облечете бански, защото ще имате 1 час на плаж и океана е топъл. :)

Привет и от мен! Планувам пътуване до Перу в края на Март, но се притеснявам за прогнозата за времето. Виждам, че вие сте били през Февруари, когато го дават най-дъждовно на Мачу Пикчу, как беше времето при вас и дали има шанс в края на март да ни е ясно и да успеем да видим Мачу Пикчу в цялата му прелест? 🙂 

Връзка към коментар
преди 51 минути , ihateflying каза:

Привет и от мен! Планувам пътуване до Перу в края на Март, но се притеснявам за прогнозата за времето. Виждам, че вие сте били през Февруари, когато го дават най-дъждовно на Мачу Пикчу, как беше времето при вас и дали има шанс в края на март да ни е ясно и да успеем да видим Мачу Пикчу в цялата му прелест? 🙂 

Времето беше много добро. На Мачу Пикчу беше жега. Ето тук съм описала подробно, ако ти е интересно - почети.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.