Ивайла Публикувано: 6 януари, 2018 Сподели Публикувано: 6 януари, 2018 Имайте предвид , че в 8 през октомври беше тъмно като в рог, като в 5 часа през зимата в България...Добре, че бързо се развидели, не знам как е през пролетта. Може да си разгледате Насридския и после да стоите колкото искате в останалата част на Алхамбра. 10ч. ми се струва съвсем нормално време. 1 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 7 януари, 2018 Сподели Публикувано: 7 януари, 2018 А аз горещо препоръчвам Нерха по това време на годината със слънчево и приятно време около 24-25 градуса и без тълпи от туристи! Вярвай ми, била съм там по всевъзможни времена и март-април, както и ноември, че и декември са били най-приятните! А Михас...по-скоро него бих го пропуснала. Той е едно бяло и еднообразно село с чудна гледка към морето, но е по-скоро да отседнеш там, отколкото да идеш да го разгледаш като забележителност. Няма да е по-различно от всичко, което си видяла в Андалусия. Ооох, Андалусия! Ako намерите време, хвърлете едно око на Cuevas de Guadix. Всъщност, ако не сте с кола, не би било удачно. 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 7 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 7 януари, 2018 За билети за Алхамбра има нов сайт: https://tickets.alhambra-patronato.es/en/tickets-alhambra-general/ 5 Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 7 януари, 2018 Сподели Публикувано: 7 януари, 2018 Аз си купих вчера 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега