Прескочи до съдържание

8 дни в Андалусия

noshtna_ptica

Препоръчани мнения

Имайте предвид , че в 8 през октомври беше тъмно като в рог, като в 5 часа през зимата в България...Добре, че бързо се развидели, не знам как е през пролетта. Може да си разгледате Насридския и после да стоите колкото искате в останалата част на Алхамбра. 10ч. ми се струва съвсем нормално време.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А аз горещо препоръчвам Нерха по това време на годината със слънчево и приятно време около 24-25 градуса и без тълпи от туристи! Вярвай ми, била съм там по всевъзможни времена и март-април, както и ноември, че и декември са били най-приятните! А Михас...по-скоро него бих го пропуснала. Той е едно бяло и еднообразно село с чудна гледка към морето, но е по-скоро да отседнеш там, отколкото да идеш да го разгледаш като забележителност. Няма да е по-различно от всичко, което си видяла в Андалусия. Ооох, Андалусия! Ako намерите време, хвърлете едно око на Cuevas de Guadix. Всъщност, ако не сте с кола, не би било удачно.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.