Прескочи до съдържание

И ние в Перу - кратко, но наситено

lesy

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ако сега решавах кога да отида, щеше да е на обяд. Сутринта беше една мъгла, нищо не се виждаше. Естествено всеки ден си е за себе си, но мисля, че мъглата сутрин ен е рядкост. След обяд стана много приятно спокойно. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам нов въпрос - след като слезете от Монтаня, излизате ли директно от комплекса и трябва да се върнете обратно през входа или си оставате вътре?

Публикувано:
преди 28 минути , feel_the_rush каза:

Имам нов въпрос - след като слезете от Монтаня, излизате ли директно от комплекса и трябва да се върнете обратно през входа или си оставате вътре?

Остава се вътре.

Публикувано: (редактирано)

А вие къде се хранихте? Трябва ли да се излиза навън задължително или може накъде по пътя за Монтаня или към Sun Gate, ако имате пакетиран обяд? Или пък, ако искате да изяде просто един шоколад :)

Четох, че движението е еднопосочно. Тоест, не можеш да излезеш от пътеката и да се помотаеш сам? Или просто не можеш да се връщаш назад и да се задържаш дълго на едно място?

Редактирано от feel_the_rush
Публикувано:

В руините не можеш да се върнеш на входа. Ние изчакахме да ни намерят екскурзовод, защото не можахме да се върнем след слизане от Montana.  Само там има посоки.

Носихме си сандвич и вода. Хапнахме на върха на Montana след изкачването.

Пътеката за планината е тясна, растителността е гъста, оттам започва джунглата и не можеш да излезеш от нея.

Можеш да се задържиш на място и при изкачването, и при руините.

До Пътя на Слънцето не се стигаше, защото бяхме в дъждовния период.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.