Калина Модрева Публикувано: 4 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2013 Здравейте , питам : цяла седмица се занимавам с внимателно тълкуване на Wizz Air. Изчетох където ,каквото.. Ще пътувам с Уиз , през Декември 2013 ( дебна за хубави цени ) дестинация Франкфурт Хан - София . Ако правилно съм разбрала Ан Фам, няма смисъл в Уиз сметката да имаш 600 лева с които да оперираш и плащаш. Вчера направих онлайн превод в лева на левовата сметка на Уиз , да видя какво ще се появи в баланса ми и да карам в стъпките по натам за резервацията . Все още съм на 0 баланс , вероятно отнема време , надявам се да съм на прав път . Никога не съм пътувала със самолет и предпочитам да съм информирана за каквото е възможно . Понеже ще бъда сама ( говоря английски , малко немски ) моля да ми се обясни стъпка по стъпка къде трябва да ходя и да правя когато стъпя на летище Франкфурт Хан до сядането на седалката в самолета . ( Ще резервирам билет онлайн, ще чекирам онлайн 7 дни преди полета това го разбрах ) Какви са всички други плащания ,които имат уиз, като такси за ...това и ...онова.... в билета влиза какво ? освен малък салонен багаж.Виждала съм , че багажа се опакова , но кога , къде ?? Благодаря предварително за отговора и помощта. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 4 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2013 (редактирано) Нямало е нужда да превеждаш пари в сметката , защото вече нямаш бонуси от това нещо , но както и да е вече си го направила. Чекираш онлайн - вече може 30 дни преди полета. Разпечатваш си на принтер бордната карта. Отиваш на летището и ако имаш чекиран багаж ( това е чанта за багажното ) минаваш на гишетата на WIZZ като на мониторите ще видиш кои номера тия гишета. Ако си само с ръчен багаж това не те интересува и минаваш директно към секюрити проверката и паспортния контрол. След това се оглеждаш на мониторите от кой гейт излита твоя полет и отиваш там. Това е всичко. П.С.В цената на билета влиза само малък салонен багаж . Ако искаш да може да добавиш чекиран багаж , приорити бординг , повече мяасто за краката , пътническа застраховка ... това са безмислени работи и няма смисъл да плащаш. Други допълнителни такси няма .Като си избереш полета още на първата страница вдясно ше ти излезе крайната цена без изброените екстри по избор , които в общия случай не са ти и необходими. Опаковането на багажа е екстра , която е услуга на летището , не е задължителна и няма общо с WIZZ. Аз никога не го правя : ) Редактирано 4 октомври, 2013 от stenk Връзка към коментар
wilks Публикувано: 4 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2013 Все още съм на 0 баланс , вероятно отнема време ще чекирам онлайн 7 дни преди полета това го разбрах ) Какви са всички други плащания ,които имат уиз, като такси за ...това и ...онова.... в билета влиза какво ? освен малък салонен багаж.Виждала съм , че багажа се опакова , но кога , къде ?? Благодаря предварително за отговора и помощта. Отговарям само на част от въпросите: 1. Ако си превела точно, колкото е цената на билета, баланса ти ще си остане 0 и след като се приеме плащането. 2. Чекирането на Уиз вече може да се извърши 1 месец предварително. 3. В цената на билета влиза само това (тези услуги), за които си платила. И нищо повече - нямаш запазено място, нямаш храна и напитки. Можеш да си поръчаш срещу заплащане като минат стюардесите с количките. 4. Багажа, при положение, че е само ръчен, още повече малък, няма нужда от допълнително опаковане. По принцип се опаковат чекираните багажи (които се товарят в багажното на самолета), и то само по желание - в повечето случаи от съображения за сигурност - срещу кражби, и за по-голяма здравина на куфара/сака. Останалото - щом знаеш английски няма да имаш никакви трудности. Упътващите знаци на летищата в цяла Европа, без значение в коя държава са, освен на местния език, са и на английски. Леко се повтарям с написаното от stenk, но не вреди Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 4 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2013 Да , въпроса е изчерпан. Мисля няма тук друг като теб освен Holywood и Toni ,които да са изръшкали толкова нискотарифните 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2013 Само един въпрос относно превода. Пробвала си да заредиш сметката си в Уиз със някаква произволна сума да видиш как работи? До колкото знам сметката им се зарежда само след позвъняване на кол центъра, така че ако "на сляпо" си направила превод може да се наложат 1-2 обаждания. Надявам се за теста да не си пуснала голяма сума. В днешно време най-лесният начин е с кредитна карта, и вече не е по-скъп от останалите методи. Колкото за цените, просто ги провери на http://wizzair.com, бих казал, че наближава момента за резервиране за декември, може би най-мекото на баницата ще е след седмица-две, но особено ако възнамеряваш полета да е около коледа, и ако цената е прилична може да е време да се резервира. В блога си бях написал подробни инструкции за хора, на които им предстои първи полет, виж дали ще помогнат: http://www.aerohroniki.com/2013/05/07/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B8-%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8/ Ако има други въпроси ще доуточняваме Връзка към коментар
wilks Публикувано: 4 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2013 Да , въпроса е изчерпан. Мисля няма тук друг като теб освен Holywood и Toni ,които да са изръшкали толкова нискотарифните Ами! Не ми се вярва Сигурно има и други с повече опит от мен, ама си траят. Преди ги ползвах повече, общо май само 6 нискотарифни, и то само в Европа. Принципът е прост - абсолютно всичко го пише в условията им. Въпросът е да се четат внимателно, да се спазват, и да не се пропускат подробностите (като при договор с банките ), защото всеки пропуск се наказва финансово. И да не се плаща за нищо допълнително, освен цената на билета, което клиентът прецени, че няма да му е нужно. Конкретно на Уиз Правилата и Условията са толкова подробно и добре написани, че е достатъчно само да се прочетат всичките, за да няма трудности и проблеми при купуването на билет. Пък на който не му се четат, затова Жоро е направил този форум - да му помагаме да не се оплете. Връзка към коментар
Калина Модрева Публикувано: 5 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 Само един въпрос относно превода. Пробвала си да заредиш сметката си в Уиз със някаква произволна сума да видиш как работи? До колкото знам сметката им се зарежда само след позвъняване на кол центъра, така че ако "на сляпо" си направила превод може да се наложат 1-2 обаждания. Надявам се за теста да не си пуснала голяма сума. В днешно време най-лесният начин е с кредитна карта, и вече не е по-скъп от останалите методи. Колкото за цените, просто ги провери на http://wizzair.com, бих казал, че наближава момента за резервиране за декември, може би най-мекото на баницата ще е след седмица-две, но особено ако възнамеряваш полета да е около коледа, и ако цената е прилична може да е време да се резервира. В блога си бях написал подробни инструкции за хора, на които им предстои първи полет, виж дали ще помогнат: http://www.aerohroniki.com/2013/05/07/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B8-%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8/ Ако има други въпроси ще доуточняваме Благодаря за големия support , банкирам онлайн много често , по-удобно ми е .Реших да преведа пробно 100 лв. , защото искам да имам сума с която да разполагам за членство в клуба на Уиз и за да мога да плащам резервация и багаж ,когато резервирам , просто да не правя всеки път преводи . Имам дебитна карта , но незнам дали ще я приеме , тя е обикновена виза на сибанк , сметката ми е левова , тегля пари сега във Франция без проблем , превалутира , вс. е наред . Просто последвах съвета на АН Фам ;" В сайта им пише, че за да си заредите сметката, трябва да звъннете на телефона за обслужване, който ви таксува по 0,96 лв/мин, и някой любезен оператор ще ви поиска данните от кредитната ви карта. Вярно, по този начин ще можете да се възползвате веднага от сметката си, но аз лично не бих се доверила на някакъв си оператор, при това за 0,96 лв/мин. Така че е по-добре да преведете сумата по банков път и да изчакате от 3 до 5 работни дни, докато сумата се появи в профила ви. Важно е в основанието на платежното да напишете САМО номера на членството си (ще го намерите в профила си най-отгоре), а в допълнителните пояснения можете да си напишете имената на латиница за всеки случай. Тази информация няма да я намерите на сайта им. Аз лично се добрах до нея по нервния начин – чакайки на линията, разправяйки се с някакъв оператор и прибавяйки поне 20 лв към сметката си за телефон." Надявам се да не съм си загубила сумата , ако трябва да се обаждам , ще го направя . малко не ми стана ясно относно превеждането на пари на Уиз, всичките им цени са в евро , сайта позволява превалутиране в лева, леко завишено според техния курс явно . Но аз предпочитам да превеждам в лева , защото от моята левова сметка , валутен превод е на крейзи цена - 25 евро с вальор за 2 дни . Моля ако някой има инфо за преводите да пише . Благодаря Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 Просто това със сметката на Уиз вече не е актуално. Преди беше добро, защото се спестяваха между 8лв и 15лв на билет, но вече не е така. И сега, ако например билета ти струва 60лв ще останат 40лв в сметката, които не е трябвало да даваш. Почти съм сигурен, и че дебитната ти виза не би имала никакъв проблем да се плати. Ще загубиш и малка сума от превалутирането също, курса на уиз е доста дървен. Както и да е, свършен факт, дано парите се появят по сметката безпроблемно. За в бъдеще, просто не се занимавай с уиз сметка вече, а си плащай директно с дебитната карта, във валутата, в която Уиз покаже цената на билета - това е валутата на държавата на изходния полет. София - Франкфурт ще е в лева, Франкфурт - София ще е в евро например. Връзка към коментар
Калина Модрева Публикувано: 5 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 (редактирано) може би , не се изразявам правилно и не мога да бъда разбрана : Сметката ми е САМО левова , ако трябва да направя плащане за билет Франкфурт -София , съответно в евро , е възможно да , но таксата ми в банката за такова плащане в еврова сметка е 25 евро . За това предпочетох да заредя сметката си в уиз в лева и когато трябва да е в евро билета да се превалутира по уиз тарифа , защото ще е разлика 5-6 лева , а не 25 евро . Сега разбра ли ме ? Редактирано 5 октомври, 2013 от Калина Модрева Връзка към коментар
Калина Модрева Публикувано: 5 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 Надявам се да не прекалявам - как става плащането на членство в Уиз клуба , на сайта им пише само : Раздел 2 Заплащане 2.1. При абонирането си всеки член ще заплати годишна такса от €39.99. Не се прилага допълнителна такса за регистрация. Плащането на годишната такса не може да се извършва с банков превод. А как бих попитала ? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 5 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 Когато си купуваш билет, ще те пита с големи букви искаш ли членство. Плаща се с карта или вероятно и от Уиз сметката. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 може би , не се изразявам правилно и не мога да бъда разбрана : Сметката ми е САМО левова , ако трябва да направя плащане за билет Франкфурт -София , съответно в евро , е възможно да , но таксата ми в банката за такова плащане в еврова сметка е 25 евро . За това предпочетох да заредя сметката си в уиз в лева и когато трябва да е в евро билета да се превалутира по уиз тарифа , защото ще е разлика 5-6 лева , а не 25 евро . Сега разбра ли ме ? Идеално се разбрахме Просто като плащаш с дебитна карта, нищо че е левова, а плащаш сума в евро, курса, по който ще бъде обърната валутата от банката ти ще е по-благоприятен от този на уиз. Говорим да избереш плащане с карта в сайта на Уиз, а не чрез банков превод. Предполагам таксата от 25 евро важи, ако правиш банков превод, но не и за онлайн разплащания (да не се бърка с онлайн банкиране, което си е като банков превод!). Ако важи и за онлайн разплащания ще съм много учуден и бих препоръчал да смениш картата задължително Колкото за другия ти въпрос, както каза neuromancer, те сами ще ти предложат. Направи една тестова резервация в сайта им, без да плащаш, ще видиш как работи. Връзка към коментар
Калина Модрева Публикувано: 5 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 Благодаря ви за проявеното търпение и подробните обяснения , схванах най-после , което не означава , че отново нямам да попитам Щастлива съм , че вече съм магеланец , макар и новобранец !!! 2 Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 5 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 Идеално се разбрахме Просто като плащаш с дебитна карта, нищо че е левова, а плащаш сума в евро, курса, по който ще бъде обърната валутата от банката ти ще е по-благоприятен от този на уиз. Говорим да избереш плащане с карта в сайта на Уиз, а не чрез банков превод. Предполагам таксата от 25 евро важи, ако правиш банков превод, но не и за онлайн разплащания (да не се бърка с онлайн банкиране, което си е като банков превод!). Ако важи и за онлайн разплащания ще съм много учуден и бих препоръчал да смениш картата задължително Колкото за другия ти въпрос, както каза neuromancer, те сами ще ти предложат. Направи една тестова резервация в сайта им, без да плащаш, ще видиш как работи. Аз искам само да добавя към горното, че при превалутирането на валутите не само при Wizz, а при повечето нискоразходни авиокомпании, курсовете са в повечето случаи доста по-високи от курса, който би бил предложен от банката, издател на картата. По принцип повечето банки използват за превалутиране или курсовете на Visa, или тези на Mastercard, в зависимост от това, към коя система е издадена картата. Ето и съответните инструменти, чрез които може да се ориентира човек, колко би му излязло превалутирането в собствената валута, ако пазарува онлайн с картата си в друга валута. Visa: http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx Mastercard: https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/ Всяка банка може да има допълнителни такси при превалутирането в чужда валута, но те са горе-долу между 2.5 и 3% на транзакция и дори и с тези допълнителни такси, пак превалутирането излиза доста изгодно. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 Благодаря ви за проявеното търпение и подробните обяснения , схванах най-после , което не означава , че отново нямам да попитам Щастлива съм , че вече съм магеланец , макар и новобранец !!! Обезателно питай. На първо време може да почнеш с датите, които ще летиш...особено ако е двупосочно около коледа с куфар, почти сигурно друга авиокомпания ще излезе по-евтино, ама тогава тия 100лв не знам какво ще ги правим Връзка към коментар
wilks Публикувано: 5 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 Малко да добавя и аз относно плащанията с тази виза на сибанк, след всичко изчетено. Предполагам таксата от 25 евро важи, ако правиш банков превод, но не и за онлайн разплащания (да не се бърка с онлайн банкиране, което си е като банков превод!). Ако важи и за онлайн разплащания ще съм много учуден и бих препоръчал да смениш картата задължително Имам дебитна карта , но незнам дали ще я приеме , тя е обикновена виза на сибанк , сметката ми е левова , тегля пари сега във Франция без проблем , превалутира , вс. е наред . Георги е абсолютно прав. И щом ти самата си писала, че във Франция нямаш проблеми с картата, и не ти взима по 25 евро на всяко плащане/теглене там, значи и при плащане на билет на Уиз също няма да имаш проблеми, и бъди сигурна, че няма да ти взема тази такса от 25 евро, за която пишеш. Тя е само за банков превод от сметка в сметка, категорично не е за онлайн покупки. ----- ...ама тогава тия 100лв не знам какво ще ги правим Тези 100 лева винаги може да бъдат използвани. Но за целта най-лесно би станало, ако при бъдеща покупка на билет на Уиз с начална точка България, плати с банков превод в Банка ДСК (ще бъде взета банкова такса от 2-3 лева) , но във вносната бележка в полето със сумата напише 100 лева по-малко от цената, която е нужна за билета. Тогава Уиз ще си дръпнат автоматично тези 100 лева от Уиз сметката. Или поне така би следвало да се случи. За по-сигурно, вероятно ще се наложи едно обаждане по телефона преди да внесеш парите. ------ Просто последвах съвета на АН Фам ;" В сайта им пише, че за да си заредите сметката, трябва да звъннете на телефона за обслужване, който ви таксува по 0,96 лв/мин, и някой любезен оператор ще ви поиска данните от кредитната ви карта. Вярно, по този начин ще можете да се възползвате веднага от сметката си, но аз лично не бих се доверила на някакъв си оператор, при това за 0,96 лв/мин. И един последен съвет. Не знам какво е това АН Фам (излъгах, направих си труда и сега пуснах един сърч в гугъла), но един личен съвет - забрави ги тези сайтове, блогове и съвети. Не казвам, че нарочно там са писали тези неща, които си прочела, но едно че явно не се актуализира информацията в тях, и друго - тук хората постоянно летят с всевъзможни авиокомпании, и най-прясно и достоверно може да дадат информацията, която е нужна на друг. Разбира се това е само личен съвет, твое право е да избереш на кой да се довериш, и какво и къде да четеш. Да добавя - Уиз имат и НЕимпулсен телефон, на който обаждането е на цената на градски разговор: 024917048 ...ако пак ти потрябва, да го знаеш 5 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 5 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2013 (редактирано) Да добавя - Уиз имат и НЕимпулсен телефон, на който обаждането е на цената на градски разговор:024917048 ...ако пак ти потрябва, да го знаеш На този номер отговарят само на въпроси за закъснели или отменени полети. Вече отказват каквото и да е било съдействие по други въпроси. Редактирано 5 октомври, 2013 от Ilian359 Връзка към коментар
Калина Модрева Публикувано: 6 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 октомври, 2013 (редактирано) Даа, не смятах, че може да стане по-сложно .. , защото уважаеми господа се оказа, че съм заблудила цялата приятелска група тук като съм дала недогледана информация за дебитната ми карта , не е Виза ,ами е Маестро - най -ограничената по отношение на плащанията карта и въобще . Та сега тършувам за инфо по този въпрос . Надявам се да мога да плащам в Уиз с нея , но ако иска регистрация в Пей пал ..... става много интересно . Добре , че поне има CVC2 на гърба , та може и да мога да я ползвам за някакви онлайн плащания . Редактирано 6 октомври, 2013 от Калина Модрева Връзка към коментар
Калина Модрева Публикувано: 6 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 6 октомври, 2013 Обезателно питай. На първо време може да почнеш с датите, които ще летиш...особено ако е двупосочно около коледа с куфар, почти сигурно друга авиокомпания ще излезе по-евтино, ама тогава тия 100лв не знам какво ще ги правим Смятам да летя в началото на Декември , 1-10 нещо такова , връщане 4-10 Януари . Ще следя темата във форума за най-ниските цени на билетите и дано да имам късмет , 100 -те лв. могат да се ползват за връщането от БГ в Германия . Незнам направо луднах с всичката нова информация , но помощта от форума е неоценима . Връзка към коментар
ivo_121212 Публикувано: 6 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2013 Даа, не смятах, че може да стане по-сложно .. , защото уважаеми господа се оказа, че съм заблудила цялата приятелска група тук като съм дала недогледана информация за дебитната ми карта , не е Виза ,ами е Маестро - най -ограничената по отношение на плащанията карта и въобще . Та сега тършувам за инфо по този въпрос . Надявам се да мога да плащам в Уиз с нея , но ако иска регистрация в Пей пал ..... става много интересно . Добре , че поне има CVC2 на гърба , та може и да мога да я ползвам за някакви онлайн плащания . Maestro става за плащания на билети на WIZZ. Аз моята маестро съм купувал билети на визз много пъти и няма никакви проблеми. Не изисква никакви регистрации в paypall и такива неща. Смело и успех. 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 6 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2013 дебитната ми карта , не е Виза ,ами е Маестро - най -ограничената по отношение на плащанията карта и въобще . Та сега тършувам за инфо по този въпрос . Надявам се да мога да плащам в Уиз с нея , но ако иска регистрация в Пей пал ..... става много интересно . Добре , че поне има CVC2 на гърба , та може и да мога да я ползвам за някакви онлайн плащания . Защо приемаш, че Маестро е "най-ограничената по отношение на плащанията карта въобще"? Не е по-ограничена от Visa debit, да речем. Ако сайта, от който пазаруваш позволява плащане с нея, значи няма никакви ограничения. Разбира се, и в сметката на картата да има необходимата сума. От регистрация в PayPal, както е писал и ivo_121212, няма изискване за плащане на билети нито на Wizz, нито на друга авиокомпания. Поне аз досега не съм попадал на такава. Инфо за плащане на билети с карти има и тук във форума, както и други теми за Wizz. Ако не си ги прочела вече, ето няколко: http://magelanci.com/topic/276-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D1%81-wizz/ http://magelanci.com/topic/627-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-wizz-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%89%D0%BE-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5/ http://magelanci.com/topic/984-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4-%D0%B2-%D1%83%D0%B8%D0%B7/ Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 6 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2013 Да , въпроса е изчерпан. Мисля няма тук друг като теб освен Holywood и Toni ,които да са изръшкали толкова нискотарифните Нещо не го разбрах това. Какво да съм "изръшкал"? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2013 Ако и да не си пътувал много с лоу кост си им разгадал "играта" Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2013 Появиха ли се 100-те лева да предприемаме следващите стъпки? Връзка към коментар
Калина Модрева Публикувано: 14 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 14 октомври, 2013 Появиха ли се 100-те лева да предприемаме следващите стъпки Здравей , не за съжаление, баланс 0.00 Явно ще трябва да се позвъни на Уиз с онзи " хубавия телефон " ( 0.96 лв. минутка май беше ) . Все още се налага да изчаквам за резервацията си в началото на декември . Бях си набелязала хубава дата 8.12 , дали ще се задържи хубавата цената , кой знае.. ? Дано да не навляза в предколедни цени скоро . Приемам помощ , за следващите стъпки , мнение за подходящото време за резервация и т.н. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега