neuromancer Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 Понеже стана много късно, а и май ми е свършил лимита на картите (надявам се сутринта да се отрази плащането), да помоля ако на някой му се занимава: трябват ми билети Лондон - София, за 18 или 19 дек, 2 възрастни + 2 деца Кой сайт дава по-големи отстъпки? Имам Американ Експрес и Мастъркард кредитна карта, Револют с какъвто там мастеркард е. Мога да опитам да сменя с виртуалната виза, ако става номера. Благодаря предварително Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 преди 1 час, neuromancer каза: Цените са ... силно не-магелански. Ако гониш цената предимно, кажи предпочитано лондонско летище, за да спестиш пари за трансфер и предпочитана дата - една нощувка за 4ма също оскъпява. Отстъпките от сайтовете няма много да компенсират горните фактори. Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 (редактирано) Проверих пет сайта и цените навсякъде излизат около 1400-1450 лева без багаж, въпреки че плащането е с различни карти. Най-ниската цена, която намерих за 18.12. е 699 евро е през jetcost.it --- edreams.it с American Express с полети на Уизеър. На 19.12. цената е 641 евро. П.П. Цените са за четирима без дискаунт клуб. Редактирано 15 декември, 2017 от Таньо Връзка към коментар
funny Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 momondo.co.uk - sky tours дава цена 143 евро ( без багаж) на полета на уиз на 18-ти вечерта без претенции за плащането. Особеното е че ми я дава тази цена само при един билет. Като сложа 4 и я вдига Връзка към коментар
funny Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 (редактирано) А през сайта на Уиз - вечерния полет на 19-ти с дискаунт клуб е 119 паунда = 137 евро Уфф. Сега видях че само един билет е на тази цена Редактирано 15 декември, 2017 от funny Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 @neuromancer, кога ти пристига полета в Лондон? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 преди 53 минути , funny каза: momondo.co.uk - sky tours дава цена 143 евро ( без багаж) на полета на уиз на 18-ти вечерта без претенции за плащането. Особеното е че ми я дава тази цена само при един билет. Като сложа 4 и я вдига За 4 билета за полета на Wizz в 15:55 - двама възрастни и две деца, обща цена £651.96 без багаж. Търсенето не е през някакви специални сайтове. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 преди 26 минути , Rainy каза: @neuromancer, кога ти пристига полета в Лондон? Някъде към 12:30 по обяд на 18.12 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 преди 6 минути , neuromancer каза: Някъде към 12:30 по обяд на 18.12 На кое летище? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 преди 8 минути , neuromancer каза: Някъде към 12:30 по обяд на 18.12 За съжаление, не се класирате за следобедния полет на Wizz. Вечерният от 22 часа ми дава същата цена ot £651.96 без багаж, която е най-ниска и се побира в изискването ти за бюджет - съвсем стандартно търсене през SkyScanner. Цената е потвърдена на сайта на Wizz. преди 3 минути , Dani Magelan каза: На кое летище? Всички полети от Бразилия кацат стандартно на Heathrow. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 До Варна върши ли ти работа? 599 паунда за 18.13 и 539 -за 19.12 , вечерни полети. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 Аз полетите ги видях, интересува ме от къде най-тънко да ги взема. Ако бразилския сайт не товари такси, май е най-добре оттам, ще си спестя 7% данъци. То и без това лимита не ми се е вдигнал и ще мога да ползвам Амекса утре, бразилския сайт може и днес. Не се смейте, ама купих междуконтиненталния полет сега през нощта Варна не, София. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 преди 3 часа, Боби каза: Цените са ... силно не-магелански. Ако гониш цената предимно, кажи предпочитано лондонско летище, за да спестиш пари за трансфер и предпочитана дата - една нощувка за 4ма също оскъпява. Отстъпките от сайтовете няма много да компенсират горните фактори. За цените знам, ама няма как... аз на магелански цени не съм купувал никога досега и без друго... Нощувката мога да я взема с точки, та не се брои, ако има хубав коледен базар в Лондон и цената на другия ден е добра, може да се примиря с неудобството. Връзка към коментар
funny Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 (редактирано) www.gotogate.co.uk - £549.47 Цената е с виза дебит ( Виртуалната Виза на Револют на мен ми я възприема като виза дебит) Редактирано 15 декември, 2017 от funny 2 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 декември, 2017 Сподели Публикувано: 15 декември, 2017 (редактирано) преди 4 часа, neuromancer каза: Нощувката мога да я взема с точки, та не се брои, ако има хубав коледен базар в Лондон и цената на другия ден е добра, може да се примиря с неудобството. Има, има - Winter Wonderland - и за децата ще е интересно, понеже има сериозна част тип "Лунапарк" с всякакви въртележки, кули, катапулти, стрелбища, виенско колело и пр., както и част с традиционните дървени къщички с неща за хапване и пийване, също така "Баварски село", няколко сцени с музика на живо ... Редактирано 15 декември, 2017 от Фичо Връзка към коментар
Препоръчани мнения