Виолета Захариева Публикувано: 20 декември, 2017 Публикувано: 20 декември, 2017 Здравейте, любители на пътешествията! Казвам се Виолета Захариева и много обичам да пътувам. Наскоро ми разказаха за вашия сайт и реших да поразгледам, а като поразгледах, взе, че ми хареса, и взех, че се регистрирах. Та така, ето защо съм тук :). Пътувала съм доста, много из Азия, много из Европа, а сега скоро ми предстои да открия Южна Америка- ще ходя на пътешествие до Аржентина, Чили, Уругвай. Ще мина и през Магелановия проток (ха-ха- ха). Обещавам да разказвам и да изпонаснимам! Толкова засега от мен, надявам се взаимно да си носим полза и удоволствие! Поздрави, Ваш приятел верен, весел Патиланчо 23
ECC Публикувано: 20 декември, 2017 Публикувано: 20 декември, 2017 Здравей! Добре дошла във форума.Надявам се,че ще се чустваш комфортно и ще сме си взаимно полезни. Може да започнеш като си качиш програмата за ЮА.
iliana_t Публикувано: 21 декември, 2017 Публикувано: 21 декември, 2017 Добре дошла! Ще се радваме да споделиш своя опит с нас
pamela Публикувано: 21 декември, 2017 Публикувано: 21 декември, 2017 Добре дошъл, весел Патиланчо! Смятам, че всичките ти очаквания ще се оправдаят - тук ще ти е приятно и полезно. Весели празници!
Виолета Захариева Публикувано: 28 декември, 2017 Автор Публикувано: 28 декември, 2017 On 20.12.2017 at 8:13 PM, Emil Chakalov said: Здравей! Добре дошла във форума.Надявам се,че ще се чустваш комфортно и ще сме си взаимно полезни. Може да започнеш като си качиш програмата за ЮА. Благодаря на всички ви за топлото посрещане! Ще разказвам задължително, когато се върна. Колкото до програмата, аз я качих, само не знам дали е на правилното място ето линка:
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега