nikolaysto Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 Търсим си местенце за 4-5 дни ски през късен януари или през февруари. Решихме, че е отново време за Пампорово, но не съм ходил там от години. Можете ли да препоръчате местенце? Май предпочитам хотел с включени закуска и вечеря, за да можем да караме и почиваме. Но ако мястото е много добро може да отидем и в къща за гости или AirBnb, но трябва да е чисто и да е с лесен/удобен достъп до пистите. Всякакви препоръки са добре дошли! Връзка към коментар
Sara Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 Били сме в хотел Камелия.Предимства -близо е до пистите на Снежанка. Директно от ски гардероба си на пътека до лифта. В апартаментите има кухна и може да се приготвя храна. Храната в ресторанта беше добра.За анимацията за деца нямам впечатления,защото нашите са големи. Недостатък е отдалечеността от другата част на комплекса . На по -тънка цена сме били и в Орфей,но там не ми хареса. Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 (редактирано) преди 1 час, nikolaysto каза: Но ако мястото е много добро може да отидем и в къща за гости или AirBnb, но трябва да е чисто и да е с лесен/удобен достъп до пистите. Всякакви препоръки са добре дошли! Виж в Стойките - има нов 6-седалков лифт в края на селото а и пистата стига до него и паркинга Редактирано 24 декември, 2017 от stefanrusev Връзка към коментар
nikolaysto Публикувано: 24 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 преди 32 минути , Sara каза: На по -тънка цена сме били и в Орфей,но там не ми хареса. Орфей беше първото, което ми привлече вниманието, какво не ви хареса там? @stefanrusev, можеш ли да препоръчаш нещо там? Връзка към коментар
Sara Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 Много шумно беше, в периода на почивните дни и ваканциите на децата е претъпкано.Извозването до пистите е с малки бусчета и се налага да се чака доста.Възможно е да сме уцелили такъв период. Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 Преди 1 час, nikolaysto каза: Орфей беше първото, което ми привлече вниманието, какво не ви хареса там? @stefanrusev, можеш ли да препоръчаш нещо там? За съжаление не мога - в този район отсядаме в Гела на "Орлово гнездо", но там е заради собствениците. Не че не е приятно място - напротив, купоните са "размазващи" а бати Владо е с богата банкетна култура... Връзка към коментар
ivooo Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 Ама @nikolaysto как да ти кажа любимия си хотел или топ 3 в Пампорово , като и без това си намирам трудно места за там в пика на сезона . Пък и гледам за добри цени . При толкова голяма аудитория във форума направо трябва да ги задраскаме от картата . Все пак мога да ти го пратя на лични . Нали е Коледа . Връзка към коментар
nikolaysto Публикувано: 24 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 преди 5 часа, ivooo каза: Нали е Коледа . Хайде на лични, а аз ще обещая да не казвам на никой и да почерпя бира Връзка към коментар
georgiposveta Публикувано: 12 януари, 2018 Сподели Публикувано: 12 януари, 2018 (редактирано) Според мен си е до предпочитание. До сега с няколко приятелски семейства винаги има доволни и недоволни. Няколко хотела, които лично на мен ми харесват: Хотел Пампорово - доволен. Доста приличен хотел, спокойно. Манастира 3 - Близо ти е до ски, уютно, но една идея по-скъпо, но хареса на повечето от нас. Вили Касиопея - Предимства: имаше атмосфера, много приятно; Минуси - цена, далече е от центъра. Редактирано 15 януари, 2018 от Георги оправяне на връзка към хотел Пампорово Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега