Прескочи до съдържание

Привет магеланци

Препоръчани мнения

Здравейте,

Казвам се Венелин и съвсем скоро се върнах от 6 месечен престой в Нигерия. Докато се подготвях за пътуването си там попаднах на сайта но така и не намерих време да се регистрирам а имам доста въпроси за пътуване в други страни. Мога да помогна с информация за там.

Пътувал съм с кораб преди 15 години и съм бил в някои страни от Централна Америка (Колумбия, Панама, Коста Рика и др.), иска ми се да посетя Канада или Китай следващата година заедно с приятелката си и ще имам нужда от съвети при планирането на пътуванията.

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Добре дошъл, а разкази за непопулярни дестинации като Нигерия направо ги изяждаме като топъл хляб. Най-добре си отвори темичка тук и пускай смело каквото ти дойде на акъл, което мислиш че би било интересно - любопитни случки, интересни културни особености, практически детайли и т.н. :)

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте, казвам се Георги на 38 години от Казанлък. Попаднах на сайта не случайно, а благодаревие на Иво Радев, който ми каза за него в една група за пътешествия във фейсбук. Радвам се че Ви има, и че тук могат да се намерят хора с които може да споделяш по теми, които те интересуват. Много е трудно да се намерят хора , с които да споделиш дадено пътуване. Смятам, че този форум ще ми е много полезен, за да си намеря сродни души за пътуване по света. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.