Прескочи до съдържание

Сиера Леоне


stenia

Препоръчани мнения

Здравейте, търся информация от някой, който е пътувал до Сиера Леоне, тъй като ми предстои пътуване до там. В атласа видях , че само един магеланец е посетил тази държава. Признавам си, че я свързвам с кървави диаманти и Ебола. Ще съм благодарна, ако някой сподели нещо различно :).

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

А какво точно те привлича теб там? :)

 

На мен малко ми се поразпали любопитството с оглед на това, че изглежда от безопасните (вече) държави в Африка и почти нулевата посещаемост сравнима с Чад, ЦАР и т.н., които продължават да са раздирани от конфликти. Т.е. коефициента посещаемост/безопасност поне сред магеланците е незаслужено нисък. 

Връзка към коментар

Покани ме приятелка, на която произходът и е от там, но иначе живее в Лондон. Бабата на моята приятелка е завършила право в  Оксфорд и е била върховен съдия на Сиера Леоне.  Тук също са намесени диамантени мини и наследство :) . Видя ми се интересно, а и установих, че почти нищо не знам за страната. Пропуск, който се надявам да отстраня. 

Редактирано от stenia
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.