Прескочи до съдържание

Здравейте!

Препоръчани мнения

Обичам да пътувам, макар и да не го правя много често. Любима част от пътешествието ми е планирането. Отделям много време да планирам, интересувам се от всякакви подробности и преди да тръгнем, мъжът ми се шегува, че мога и да си остана, защото вече всичко съм била видяла :)

Основното в планирането ми е четенето на впечатления от форумите, затова много ви благодаря на всички тук, че пишете, обещавам да го правя и аз. Най-много благодаря на създателите на този форум, много добре е организиран - достъпен, интересен и полезен, благодаря!

Синът ми е студент в Холандия и съм ходила няколко пъти вече там, а за пролет 2018 сме планирали по-сериозно пътешествие до там с повече престой и посещение на интересни места, та ето така ви открих, как не съм ви видяла по-рано не знам. Сега като се зачета и ще ми отиде цялата отпуска :).

Желая на всички във форума здрава и спорна нова 2018 година, богата на много и интересни пътешествия!

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 1 минута , Sash каза:

...Сега като се зачета и ще ми отиде цялата отпуска :)....

Не, не и не!!! Отпуската е за скитане :) 

И на теб и половинката най-вече здраве, че за къде без него по света :) 

• Смея се 1
Връзка към коментар

Добре дошла!

За добро или лошо и аз споделям същите организационни способности като теб. :biggrin: Особено, ако пътувам сама! Хубаво се запознавам с редица дребни детайли, които после да ми помогнат на място. Доста времеотнемащо занимание. А с картата на Гугъл сме първи приятели :lol:

Подсети ме и за баща ми, който по същия начин беше направил коментар преди едно пътуване "Е ти като си го видяла и си се разходила вече с Гугъл мапс-а, за какво ще ходиш?" Ходи им обеснявай, че тази болест няма лечение :lol:

Успешна година и страхотно изкарване, където и да ви отвее вятъра!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.