Sonic Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 https://www.butaairways.az/en/ София-Баку и Баку-София за по 30 евро в посока
MARTiNSHO Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 Че.. това не си ли еше нормалната цена откакто са ги пуснали. Но ти трябва специално яке с много джобчета, че да качиш нещо на борда, а иначе се плаща дебелата тарифа за да се има и багаж :D
Щастливеца Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 Много добра цена. Линия, която трудно ще се задържи. Само един полет седмично , но пък за тези които име много могат да измислят нещо през Будапеща в едната посока. 1
Радика Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 За 29 евро даже ръчен багаж (дамска чанта) не може да носиш А за 44 евро с един ръчен багаж не ми е уау цената.....
Щастливеца Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 преди 37 минути , Радика каза: За 29 евро даже ръчен багаж (дамска чанта) не може да носиш А за 44 евро с един ръчен багаж не ми е уау цената..... В сравнение с кое ? И при 100 евро на кг багаж, цената е без алтернатива за директен полет.
ven62 Публикувано: 3 януари, 2018 Публикувано: 3 януари, 2018 Хора, това вече е коментирано доста подробно тук: Ах, ах, ах, на кого ще дърпаме ушите ... нада читат... Преди 1 час, Радика каза: За 29 евро даже ръчен багаж (дамска чанта) не може да носиш А за 44 евро с един ръчен багаж не ми е уау цената..... @Фичо, даде една отлична идея - за един чекиран багаж. Така,че двама души с един багаж - получава се доста добре (ценово)
Радика Публикувано: 4 януари, 2018 Публикувано: 4 януари, 2018 Да, наистина, отлична е идеята на @Фичо! Полека-лека се навивам, благодарение на темата, цитирана по-горе. Не знам какво съм гледала снощи, дамска чанта може, ама аз ходя с едни торби, няма да се сместя в тия 75 см. Благодаря на всички 1
Topfly Публикувано: 4 януари, 2018 Публикувано: 4 януари, 2018 30 minutes ago, Радика said: Да, наистина, отлична е идеята на @Фичо! Полека-лека се навивам, благодарение на темата, цитирана по-горе. Не знам какво съм гледала снощи, дамска чанта може, ама аз ходя с едни торби, няма да се сместя в тия 75 см. Благодаря на всички Има начини, само трябва малко повече креативност 4 1 4 1
ZORI Публикувано: 16 февруари, 2018 Публикувано: 16 февруари, 2018 :)....от къде да си го купя ....или да почвам да си го шия...разкошен елек...точно като за мен, аз нали вече пътувам само сръчен багаж до две седмици без проблем....сдобивайки се с такъва дражшка май ще мога и безбагаж да пътувам....:) ;0
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега