Гост Публикувано: 5 януари, 2018 Сподели Публикувано: 5 януари, 2018 Здравейте. Трябва ми кола под наем за два дни в София, 7 места (не по-малко). Фирмата трябва да покрива и празнични дни. Период на наемане - от 5 май, 8 сутринта до 6 май, 20 ч. вечерта. Няма да я вземам от летището, защото полетът ми пристига много късно, а от самия град. Ще се радвам да ми дадете местни съвети - намерих някои опции, но цените са много неприятни. Благодаря! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 януари, 2018 Сподели Публикувано: 5 януари, 2018 Не знам дали си видяла тази тема: Като цяло цените са си височки. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 януари, 2018 Сподели Публикувано: 5 януари, 2018 (редактирано) @Георги, не съм. Аз по принцип следя темите за коли под наем и не бях срещала такава последните година-две, а информацията се променя... Преди малко резервирах през Ryanair кола именно от тази фирма - също ми я препоръчаха: £58 04 May Sofia, 140 "Mimi Balkanska" street, Sofia, Sofia 23:30 Desk telephone no. +359 888 333 548 06 May Sofia, 140 "Mimi Balkanska" street, Sofia, Sofia 23:30 Desk telephone no. +359 888 333 548 Toyota Verso VAN/MINIVAN Supplier: 7 Passengers 1 Bags 5 Doors Diesel Manual transmission Air conditioning Бях приятно шокирана, че мога да взема и върна кола денонощно. На ваучера на Ryanair сочат друго работно време (9-19), но в сайта пише непрекъснато работно време. Не мисля, че бих намерила по-добра цена за 7-местна лимузина. Пробвах откъде ли не, но за мен сякаш това беше най-доброто. Ще имам и access годишна застраховка, но ако цената на пълната застраховка е ниска - на място (четох нещо за 4 евро на ден), може и да я сключа. Благодаря! Редактирано 5 януари, 2018 от Гост Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега