Suunto Публикувано: 7 януари, 2018 Публикувано: 7 януари, 2018 (редактирано) Здравейте, другия месец ми предстои пътуване от Берлин до София и обратно. Първият полет трябва да е на 10 февруари, а връщането на 14. Най-евтино ми излиза с Ryanair, само че идването е цели 74 евро, което ми се струва доста, като се има предвид сезона и авиокомпанията. Връщането е 19 евро. Искам да ви попитам да чакам ли още, преди да резервирам, за да падне цената? Има ли други варианти? Благодаря предварително. Редактирано 7 януари, 2018 от Suunto
Гост 45#2 Публикувано: 7 януари, 2018 Публикувано: 7 януари, 2018 jectost.com.co -> edreams сваля до обща цена около 160 лева с Виза Дебит - има шанс троята Електрон да я приеме за Дебит. Иначе за чакането - едва ли ще падне.
kakadu Публикувано: 7 януари, 2018 Публикувано: 7 януари, 2018 Един ден преди и един ден след 10-ти цената е наполовина, ако можеш да си малко по-гъвкав.
Suunto Публикувано: 7 януари, 2018 Автор Публикувано: 7 януари, 2018 преди 36 минути , kakadu каза: Един ден преди и един ден след 10-ти цената е наполовина, ако можеш да си малко по-гъвкав. Да, видях, но лошото е, че не мога да бъда гъвкав.
yordanov Публикувано: 7 януари, 2018 Публикувано: 7 януари, 2018 (редактирано) преди 3 часа, Suunto каза: Здравейте, другия месец ми предстои пътуване от Берлин до София и обратно. Първият полет трябва да е на 10 февруари, а връщането на 14. Най-евтино ми излиза с Ryanair, само че идването е цели 74 евро, което ми се струва доста, като се има предвид сезона и авиокомпанията. Връщането е 19 евро. Искам да ви попитам да чакам ли още, преди да резервирам, за да падне цената? Има ли други варианти? Благодаря предварително. Маршрут Берлин - София - Берлин Фиксирани летища? Не Тип полет Двупосочен Примерни дати и престой 10.02 - 14.02 Допустимо ли е прекачване на отделни билети? Да Брой куфари 0 Най-добра оферта 93 EURO Платежни инструменти Visa Electron Брой пътуващи 1 В момента директно от сайта на Раян е 80.88 евро. В някой от сайтовете може да падне и още - примера, който Боби е посочил по-горе.. ако ти се занимава. Пише, че има по едно останало място на тези цени за отиване и връщане.. . Редактирано 7 януари, 2018 от yordanov
Suunto Публикувано: 7 януари, 2018 Автор Публикувано: 7 януари, 2018 преди 1 час, yordanov каза: В момента директно от сайта на Раян е 80.88 евро. В някой от сайтовете може да падне и още - примера, който Боби е посочил по-горе.. ако ти се занимава. Пише, че има по едно останало място на тези цени за отиване и връщане.. . Хм... При мен цената си е същата: 93 евро. Интересно...
yordanov Публикувано: 7 януари, 2018 Публикувано: 7 януари, 2018 Ами да... защото аз съм объркал и съм гледал София-Берлин-София, а ти търсиш обратното! Извинявай, моя грешка!
Георги Публикувано: 7 януари, 2018 Публикувано: 7 януари, 2018 Не намирам въобще комбинации между лоу костове, които да свалят цената на Берлин - София на 10.02, така че изглежда единствения ти начин за спестяване е играта с картите.
Препоръчани мнения