Прескочи до съдържание

Пренос на цигари в Югоизточна Азия


Препоръчани мнения

Здравейте на 19 януари летим от амстердам до Шри Ланка от там Камбоджа и се прибираме през Куала Лампур, така като първо кацаме в Коломбо имам претеснение относно цигарите. Може ли в чекирания багаж да имам цигари или са забранени така както пише в официалния сайт. За сингапур също пишеше, че нищо не може да се внася даже и дъвки, което в последствие се оказа че не е така. Благодаря предварително, ако някой може да помогне за въпроса с цигарите че са доста скъпи в Шри Ланка

Връзка към коментар

В случая се страхувам , че не мога да съм полезна с информация, защото и двете с mililia сме непушачи и не носихме никакви цигари с нас. Надявам се някой , който е наясно да отговори.

Връзка към коментар

Ние ходихме в Шри Ланка началото на 2016 година. Бяхме само с ръчен багаж и аз си носех стек цигари. Не съм имала проблеми. Даже не съм знаела, че може да имам:-)

Връзка към коментар

Ние също ходихме феруари 2017 в Шри Ланка и си носих 1 стек в ръчния багаж ,само че разхвърлян между дрехите.Проблем не съм имала.  2015 в Сингапур също внесох 1 стек,пак без проблем.За Камбоджа цигари може и да не носиш ,евтини са , мисля че бяха около долар- долар и половина за Marlboro , което беше едно от най хубавите които съм пушила,дори си взех 2 стека за България. В Шри Ланка има 2-3 вида цигари и струваха между 6 и 8 долара и бяха гадни.

Връзка към коментар

Не бих рискувал:

http://www.theislandlogic.com/2017/08/22/why-you-should-not-bring-foreign-cigarettes-into-sri-lanka/

 

Аз лично си купувах цигари на място.

 

  • Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.