Прескочи до съдържание

Милано - Порто Алегре (Бразилия) 302€

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Дати до края на април. През kayak. it c  Visa Debit.  Вътрешни полети до Игуасу и Рио се намират по за 50-ина €. 

Screenshot_2018-01-10-22-40-36-258_com.android.chrome.png

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 5

Ау, супер е. Щом е ТАП, дали няма и други бразилски градове, до които летят?

ПП Този пътепис е от района на Порто Алегре, ама трябва да го довърша...

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 2
Публикувано:

Не е лоша офертата. Чекиран багаж включен ли е? И да не е - пак е ОК, мисля. А удобни връзки към Аржентина ? Като за 'удобни', по-скоро реферирам към цената :biggrin:

Публикувано:

Багажа с ТАП вече не е включен. До Буенос Айрес има директни полети от Порто Алегре, цената не съм гледал...

Публикувано:

Благодаря за информацията. Бърза справка през Aerolineas Argentinas показва цена от 330 евро за двупосочен до Буенос Айрес за март месец.

Публикувано:

Ами, като цяло, не чакайте за международни полети в Южна Америка цени като в Европа. За вътрешни по-може.

• Харесвам 1

От Порто Алегри до Монтевидео летят Azul и GOL и март месец се намират билети за 184€ по същата схема с Visa Debit

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1

Понеже виждам, че по тая схема може да се вземе еднопосочен билет натам аз около 150€ , дали може да се намери нещо еднопосочно на прилична цена за връшане по трасето Рио/Сао Пауло >>> Eвропа, за март/април?  И каква търсачка е удбоно да се ползва, щото azair e само за Европа / Азия ? 

Редактирано от Фичо
Публикувано:

Такива цени в обратната посока няма. Вариантите са

1) еднопосочен круиз

2) с мили - примерно с Иберия до Мадрид е 20-25000 мили + $30. При билети, започващи от Бразилия няма горивна такса, така че се спестяват стотици долари по тази схема

3) ваканционни авиокомпании, които продават еднопосочни билети - Meridiana, Condor. Летят по-скоро от североизтока - Салвадор, Форталеза, може би има и Рио. Излиза по около 250-300 евро еднопосочния.

Някой провери ли дали грешката излиза и за други градове, освен Порто Алегре? Аз току-що летях през Атлантика и ще ми дойде много, затова не ми се проверява :)

• Харесвам 3
преди 48 минути , neuromancer каза:

Някой провери ли дали грешката излиза и за други градове, освен Порто Алегре? Аз току-що летях през Атлантика и ще ми дойде много, затова не ми се проверява :)

E, аз проверих Рио и СП, по-северните градове не съм ги тествал.  Амо то ако имаше до други градове от тая оферта, щеше да се е разчуло, предполагам. 

Редактирано от Фичо

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.