explorer Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Здравейте, магеланци! Споделям вашата страст към пътуванията по света Предстои ни пътуване до Малдивите и много се вълнувам по няколко причини. 1. Разбира се, заради красотата на това райско кътче 2. Защото обикновено поемаме в обратна посока и до сега не бях пътувала по на изток от Москва... 3. Също така и защото досега все съм разчитала на ентусиазма на приятелите за организацията и съм била по-скоро с активността на куфар... та предстоящото пътуване ще ми е бойно кръщене, като организатор... Покрай проучванията за Малдивите, открих този страхотен форум и темата на Аметист за о. Маафуши. Желая на всички весели пътешествия и много положителни емоции! 8 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Здравей и добре дошла в света на пътешествениците Пожелавам ти едно незабравимо пътуване до Малдивите и после да разкажеш как си си изкарала 1 Връзка към коментар
explorer Публикувано: 11 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Благодаря! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 януари, 2018 Сподели Публикувано: 11 януари, 2018 Добре дошла 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 12 януари, 2018 Сподели Публикувано: 12 януари, 2018 Добре дошла! Успех в бойното кръщение! Тук можеш да се подготвиш добре с полезна информация, а ако нещо липсва, просто питай, винаги има кой да помогне 1 1 Връзка към коментар
mradulova Публикувано: 12 януари, 2018 Сподели Публикувано: 12 януари, 2018 Добре дошла и от мен! Желая прекрасно изкарване на Малдивите и ще чакаме да разкажеш, че и снимки да покажеш Страхотно е когато има толкова много Магеланци по света! 1 Връзка към коментар
explorer Публикувано: 12 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 12 януари, 2018 Благодаря на всички за топлия прием и милите думи! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега