Прескочи до съдържание

От Варна до Гьотеборг февруари през Румъния

alis_word

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Здравейте, в началото на февруари ще пътувам от Варна до Швеция с колата. Проблема ми е Румъния, някой скоро минавал ли е по околовръстния път на Букурещ, все още ли е в лошо състояние? Предвид това което прочетох тук и това което знам от сестра ми, когато идваха към БГ, околовръстното им е все още в окаяно състояние, но инфото е от лятото все пак ,може да има подобрения :) 

Ако пък околовръстното не е опция ще остане варианта да мина през центъра Букурещ в 6 сутринта преди задръстванията, смятам че тогава ще е ок, надявам се :)

Някакви мнения и предложения?

Благодаря предварително!

Редактирано от alis_word
Публикувано:

Щом ще пътуваш за Европа през Румъния с кола , пътя е през околовръсното, за да се качиш на магистралата . Ако ще ползваш летището то тогава може да избираш през града или през околовръсното. Почти са успели да го ремонтират, причината за по бавното придвижване, е когато хората отиват или се връщат от работа и трафика е натоварен, околовръсният път на две места е път без предимство и затова се бави. Понеже сега довършват ремонта, просто бъдете по внимателни да не изпуснете качването на магистралата има малка промяна от няколко месеца.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.