Hrus Публикувано: 16 януари, 2018 Сподели Публикувано: 16 януари, 2018 Здравейте, Казвам се Весела. Работя като учител. Попаднах случайно тук, след като днес посветих целият си ден в търсене на начини, как да пътешествам до Етиопия, изгодно?! Пътувала съм не много, но все пак имам опит и бих казала, че съм станала вече зависима от далечни и екзотични пътешествия. С няколко думи...била съм в Еритрея и дори и поживях малко там. След няколко години си организирах пътуване до Кения, миналата година си устроих и едно Индийско пътешествие. Сега обаче ми се ще да отида до Етиопия. Търся хора с моя дух и с моите желания за приключения, определено ще се радвам да срещна себеподобни и дори да споделим пътувания, за да ни е по изгодно. 13 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 януари, 2018 Сподели Публикувано: 17 януари, 2018 Добре дошла Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 17 януари, 2018 Сподели Публикувано: 17 януари, 2018 Добре дошла и успех с организирането на Етиопия! Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 17 януари, 2018 Сподели Публикувано: 17 януари, 2018 Добре дошла! Как точно се оказа временен жител на Еритрея? Ще бъде наистина любопитен разказ, ако имаш време и желание. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега