Миша Публикувано: 19 януари, 2018 Сподели Публикувано: 19 януари, 2018 Казвам се Михаела.Пътешествията са моята страст.Почти всяко кътче на България е обиколено.Малко от Европа.Турция.Мечтата ми е Азия.На първо четене Тайланд.Така и ви открих.С радост ще чета споделеното от вас. 8 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 19 януари, 2018 Сподели Публикувано: 19 януари, 2018 Добре дошла! Връзка към коментар
Красен Публикувано: 21 януари, 2018 Сподели Публикувано: 21 януари, 2018 On 1/19/2018 at 11:32 PM, Миша said: Казвам се Михаела.Пътешествията са моята страст.Почти всяко кътче на България е обиколено.Малко от Европа.Турция.Мечтата ми е Азия.На първо четене Тайланд.Така и ви открих.С радост ще чета споделеното от вас. Добре дошла! Наистина Азия е много интересен континент- най-големия, най-разнообразния и като природа, и като култура. Желая ти да обикаляш из Азия и да споделяш, има много за обикаляне. И аз бих се радвал да дам някой съвет или просто да споделя за разни места из Азия, а и на други места! 1 Връзка към коментар
Миша Публикувано: 21 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2018 Благодаря. Връзка към коментар
pamela Публикувано: 21 януари, 2018 Сподели Публикувано: 21 януари, 2018 Добре дошла! Важното е човек да следва мечтите си! И да им се наслаждава! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 януари, 2018 Сподели Публикувано: 21 януари, 2018 Добре дошла 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 22 януари, 2018 Сподели Публикувано: 22 януари, 2018 Добре дошла! Смело напред към Тайланд 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега