Росен Василев Публикувано: 21 януари, 2018 Сподели Публикувано: 21 януари, 2018 (редактирано) Здравейте, Планирам пътуване в Полша към края на май. Към момента намирам полети по 120 EUR на човек, двупосочен с LOT Airlines. Искам да Ви попитам дали това е нормална цена в този период? Благодаря предварително. Редактирано 21 януари, 2018 от Росен Василев Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 21 януари, 2018 Сподели Публикувано: 21 януари, 2018 (редактирано) Здравей! Влез в сайта на ryanair.com и търси полети от Бургас до Краков. В момента за дати 13-16 май, отиване и връщане /примерно/, билетът е общо 71.38 евро. Преди две седмици беше още по-евтин. Вдигат ги всяка седмица, така че побързай! Има полети и до Варшава. Успех! Редактирано 21 януари, 2018 от muchachote 2 Връзка към коментар
Росен Василев Публикувано: 21 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2018 преди 7 часа, muchachote каза: Здравей! Влез в сайта на ryanair.com и търси полети от Бургас до Краков. В момента за дати 13-16 май, отиване и връщане /примерно/, билетът е общо 71.38 евро. Преди две седмици беше още по-евтин. Вдигат ги всяка седмица, така че побързай! Има полети и до Варшава. Успех! Здравей, За съжаление от Бургас не ме устройва. Видях че ryanair имат полети, но самото пътуване до Бургас горе-доло ще ми се изравни с цената от София, а и най-вече времето, което ще изгубя с пътуването до Бургас не е оправдано. Най-вече ме интересува дали за края на май това е нормална цена, да резервирам отсега или да изчакам евентуално. Благодаря за помоща! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 януари, 2018 Сподели Публикувано: 21 януари, 2018 Имаше едни разпродажби на ЛОТ, всяка сряда са май. Там съм срещал и цени под 100 евро, но е инцидентно - тези разпродажби са само за няколко дестинации и да уцелиш София ще си е късмет. Според мен цената е нормална, даже ниска, след като ЛОТ са на практика монополисти по директния маршрут. 1 Връзка към коментар
Росен Василев Публикувано: 21 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2018 Преди 1 час, Георги каза: Имаше едни разпродажби на ЛОТ, всяка сряда са май. Там съм срещал и цени под 100 евро, но е инцидентно - тези разпродажби са само за няколко дестинации и да уцелиш София ще си е късмет. Според мен цената е нормална, даже ниска, след като ЛОТ са на практика монополисти по директния маршрут. Благодаря, Георги! Връзка към коментар
Росен Василев Публикувано: 23 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 23 януари, 2018 Update: Билетите вече са закупени на цена 122 EUR на билет. Темата може да бъде затворена. Връзка към коментар
Препоръчани мнения