Прескочи до съдържание

Билети за Москва и С. Петербург


Препоръчани мнения

преди 2 часа, taniamoutafi каза:

Достатъчно ли е?

Щом LOT предлагат такъв билет, това си е тяхна отговорност! Най-вероятно имат втори по-късен полет от Варшава до София ,с който си "вързват гащите", ако по някаква причина не успеят да ви качат на късата смяна.

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 1
Връзка към мнение
преди 4 часа, funny каза:

с ЛОТ дава цена около 100 евро при плащане с Виза Дебит за твоите дати ( 10-11 юни)

Не винаги най-ниската цена е най-добрата! Билетът за около 100 евро е без включен багаж. С включен багаж цената ще скочи поне до 140 евро.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
преди 13 часа, bobole4e каза:

Руската виза се вади с дати на самолетния билет, тя си  е със срок и не е проблем влизане по късно. Също така и покана от хотела или където ще отседнете(предполагам, сте го проверили това).

....

Може би в темата за руската виза ще има по полезно инфо, но аз ще споделя с каквото съм се сблъскала. Два пъти вадих руска виза и двата пъти беше транзитна, т.е не искат покана, само самолетните билети. ....

Поканата трябва да обхваща целия престой-т.е. за нощувките в Санкт Петербург трябва отделна покана

 

Буболече говори за транзитна виза, с престой не повече от 24 часа. Не се подвеждайте...

 

Руската туристическа виза НЕ се вади със самолетния билет. Само с покана от хотела. 

 

Аз бях с аналогична програма - Петербург-Москва. И ми трябваше само един формуляр за престой.

 

За северната столица, най-евтиният и надежден за лятното време ми беше билета Варна-Петербург, с Аерофлот. Но защото и отговаряшена условията - да е без прекачване, в нормално време на деня да пристига и др. такива глезотии. Сега, след като вече съм "старо куче", бих направила компромис, за сметка на цената. Но първоначално ме беше страх.

Между Питер и Москва препоръчвам не Самсан, той е и твърде скъп, и не толкова удобен за нощно пътуване (вземете си влак, пътуващ поне 7-8часа - да имате време да се наспите и да е по-евтин, сещам се за Красная стрела, Гранд Экспрес, Смена.... ). Всичките им влакове (клас бързи и експресни) са луксозни, по двама в купе, със закуска, ще ви допадне, а е и по-удобно, като се има предвид, че тръгват от центъра на града (условно).

На връщане класика - Москва- Сф, че и беше малко под 200 лв... но си беше дебнене.

Редактирано от Радика
  • Браво 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.