geybrial Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 Здравейте магеланци, Аз се казвам Габриела и от няколко дена разбрах за форума и реших да се включа. Надявам се да открия много полезни съвети за мен , както и да дам такива на другите пътешественици. Била съм в Европа предимно (Рим, Барселона, Флоренция, Пиза, Чинкуе Тере, Хърватия, Франция, Гърция, Виена, Прага, Будапеща, Братислава и други) както и веднъж в Америка. Обожавам да пътувам. Пътуването е моята страст и се надявам да обиколя света някой ден. В момента планирам сватбеното си пътешествие до остров Бали и Сингапур. А къде искам да отида занапред - отговора ми е навсякъде, но по конкретно ми се иска скоро да видя Швейцария, Италия по южната част (една от любимите ми дестинации, на която всяка година ходя за по няколко дни на различни места), Мексико или Доминикана и още много други. 13 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 Добре дошла! Връзка към коментар
roumen68 Публикувано: 31 януари, 2018 Сподели Публикувано: 31 януари, 2018 Здравей Габриела, Приятно изкарване на сватбеното пътешествие. За Бали нищо не мога да кажа, но Сингапур впечатлява с много неща. Това е един оазис на цивилизацията в този район и е в силен контраст със страните наоколо със своята чистота, спретнатост, зеленина, ред и перфектна организираност и в малките детайли. При това в Сингапур хората са дружелюбни към чужденците, нещо което почти не може да се види в други точки по света. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 1 февруари, 2018 Здравей и добре дошла! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега