Прескочи до съдържание

Цени на паркинг в Малага


searus

Препоръчани мнения

Eдин бърз въпрос тук, понеже не намирам по-подходящо място, какви цени мога да очаквам за паркиране в Малага? Собственикът на апартамента ни под наем иска допълнителни 14 евро на ден за 2 коли, това добре ли е? И още един въпрос, току-що пръкнал се, в описанието на апартамента беше написан този паркинг, но никъде не е споменато, че се плаща допълнително, да го направя ли на въпрос?

Връзка към коментар

И аз така мислех, но скоро не бяхме опирали до паркинг, а това, че не е написано как да знам какво значи, след като е в списъка "property features" (става въпрос за ownersdirect), и не е изрично написано, че се плаща допълнително? На мен ми се струва по-логично в такъв случай да се включва в цената. 

Връзка към коментар

Searus, в ревютата на останалите гости пише ли нещо по въпроса? Струва ми се подвеждащо написано. Ако останете там задължително отбележи в ревюто този факт. 

Наскоро букнах три вили с написано, че се предлага и паркинг. Точно както при теб и беше безплатно. Според мен собственика постъпва некоректно.

Връзка към коментар

Ами работата е там, че още няма ревюта, защото е нов апартамент, но има доста заети дати и изглежда добре, има така или иначе безплатно канселиране, ако не ми допадне нещо по-нататък (резервирам за края на май чак)... Може и да е както казва Александър, ще се разбере рано или късно, но да, и на мен не ми изглежда съвсем ок това (може пък наистина да е нов човекът в сайта и да не е 100% наясно) 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.