Прескочи до съдържание

Здравейте пътешественици!


Препоръчани мнения

Здравейте и от мен!

Все се каня да публикувам един пътепис за пътешествие от пролетта на 2017 г до Сингапур, с круиз до Тайланд и Малайзия и все не намирам време да го направя. Но тъй като планирам да го повторя точно същото и тази пролет, ще се постарая все пак да го напиша преди това. Сам си организирам пътуванията и може би така ще бъда полезен на тези, които също обичат сами да си изпипват нещата и да се насладят на пътешествията по свой си начин.

 

DSC01760.jpg

Редактирано от roumen68
  • Харесвам 17
Връзка към коментар

Добре дошъл!

С радост ще прочетем пътеписът ти, но докато намериш време да го довършиш, може да помагаш в темите. Сигурна съм, че има с какво да допринесеш :)

И снимки да качиш, моля! Тук много обичаме да гледаме снимки :)

Успешно планиране на следващото приключение.

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Благодаря на всички за топлото посрещане.

Да, ще го напиша, имам и доста снимки. Горната снимка е в Gardens by the Bay, а в дясно от огледалото се вижда малка част от Marina Bay Sands Hotel - един от символите на Сингапур. 

Това беше последният ден от пътешествието ми. Следобед, вече бях освободил стаята в хотела си, жега над 30C, която в Сингапур е някак си измамна. Не се усеща толкова силно както у нас, може би заради наистина чистият въздух там, но след като се поразходих из градините и влязох във фоайето на Marina Bay да разглеждам и ме обля живителна студена струя въздух някъде отгоре, разбрах че сигурно съм бил пред топлинен или слънчев удар. Така хубаво "изпържен" от тази иначе чудна разходка в последния ден, без възможност за баня, полетът ми бе чак в полунощ, с продължителност 12ч и 40 м, пристигащ рано сутринта във Франкфурт, където така измачкан, смачкан и омърхулен от жеги и дълги полети пътувах наред с изрядно костюмираните и спретнати бизнесмени със сутрешния полет до Виена. Човек наистина трябва да внимава за вида си когато пътува между тези два града, особено сутрин и вечер, когато е пълно с командировани бизнесмени и корпоративни служители. От там до Варна, където валеше леден дъжд, а по пътя за Добрич го обърна и на сняг. Да, това на 13-ти Март 2017, тогава сняг валя, а аз предния ден само дето не колабирах от жега под екваториалното слънце :)  

Ей на това му се вика разказ отзад напред :)

На снимките - в парковете в Сингапур уви не се пуши, което е леко пресилена мярка според мен, но все пак уважавам порядките им. На втората - споменатия хотел -  един от символите на Сингапур.

DSC01749.jpg

DSC01773.jpg

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

 

Добре дошъл на най-хубавото място!:) 

преди 17 часа, roumen68 каза:

 така измачкан, смачкан и омърхулен от жеги и дълги полети

DSC01749.jpg

DSC01773.jpg

И на мен подметката ми се отлепи наполовина в Сицилия, но какво от това, нали я разхождах на невероятни места все пак:lol:

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.