Фил Публикувано: 10 октомври, 2013 Публикувано: 10 октомври, 2013 ... да приземиш самолет? Пътник приземява самолет
Elena Публикувано: 10 октомври, 2013 Публикувано: 10 октомври, 2013 Ми така е...като не е имало на борда дъщеря на президент....
Георги Публикувано: 10 октомври, 2013 Публикувано: 10 октомври, 2013 И BBC ли пожълтяха до там. Всички, които тиражират тая новина, до последно гледат да не споменат, че става въпрос за двуместна машина все пак, а заглавието едва ли не намеква, че пътнически самолет е приземен по тоя начин
captain_oveur Публикувано: 11 октомври, 2013 Публикувано: 11 октомври, 2013 ... да приземиш самолет? Пътник приземява самолет Мога - без значение от марката и модела. Аз не съм чул самолет досега да е останал неприземен 4
Фил Публикувано: 11 октомври, 2013 Автор Публикувано: 11 октомври, 2013 Мога - без значение от марката и модела. Аз не съм чул самолет досега да е останал неприземен :biggrin: Ето, а Основателя изглежда се съмнява, че случаен пътник може да приземи някой по-гелемичък самолет, като A380, например 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега