Прескочи до съдържание

На круиз - предложение за нов подфорум

Препоръчани мнения

преди 1 час, AlexandraKo каза:

Давайте, моля, по същество, който има интересна и полезна информация, нека я сподели в собствена тема.

Съгласен. Ще опитам да опитам да задам тон тук:

• Харесвам 7
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 18 минути , cck каза:

Съгласен. Ще опитам да опитам да задам тон тук:

Чудесно!Всеки, дето е ходил на круиз, като напише, ще се събере достатъчно информация.:)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

А аз обещавам, тъй като ми предстоят два круиза тази година, единия на прекрасен кораб, не идващ в Европа и на страхотна дестинация, другия на голям и най- нов кораб, макар и в Европа, да напиша нещо. Но, макар и ние да сме микс от двата вида - избираме кораба, избираме и дестинацията, аз не се задълбочавам особено в това къде каква коя каюта, па точно кой ресторант, па не знам какво. Ще снимам и каютата, за да я покажа, ще сме в много интересна каюта с виртуален балкон, каквото и да означава. Но, не мисля, че е нужно излишно да усложняваме. Круиза е огромен хотел с екстри, Няма нищо сложно и трудно, нито пък различно. Правиш си он лайн чекиране като на самолета, отиваш, оставяш си багажа на специалните хора, които чакат пред круизни терминал, на багажа трябва да си сложил специални бележки като за самолет, които са ти изпратили при получаване на круизния билет, после влизаш, приготвил паспорта и билета, регистраш се, вече е почти за секунди, само те виждат ти ли си, после те снимат, за да може като слизал и излизаш от кораба да проверяват кой си, после те снимат на влизане, за да ти продадат снимката за 20 Евро, посрещат се със сок, сандвичи понякога, топки кърпи понякога, опитват се да ти продадат пакети и влизаш. В някои кораби картата те чака в каютата, в други ти я дават веднага, в някои кораби си регистрираш кредитната карта на едни машини в кораба, в други предварително я регистрираш, ако нямаш, регистрираш кеш и туй то. Последния ден те чака сметката в каютата, която да провериш и ако си с карта, влизаш си от кораба, ако си кеш, редиш се на опашка. Останалото... Прекрасно прекарване с добро обслужване, хубава кухня, концерти, барове, танци, коктейли, хазарт и развлечения. :):):)

И да се допълня, и моя интерес към круизите, подобно на Травеолани се появи от темата в мамата. Заведох мъжа ми много, много трудно, основно се съгласи тогава заради цената и щото му мрънках. Беше все още криза и цената ни беше двама на цената на един, 500евро ни дойде общо, на най- новия и голям  тогава кораб на МСЦ, маршрута беше класическо Средиземно море, и беше ноември между другото.  Като свърши и се прибрахме, мъж ми вече не искаше и да чуе за друго, даже ми се извини, че е бил скептичен.  После се качихме на по-голям кораб, а преследването на големи кораби завърши с най- прекрасното ни преживяване, на най-големия кораб в света, всичко това все в Средиземно море. Всички други круизи са ни били заради маршрута. Не бихме успели да отидем на толкова места в краткото време, с което разполагаме , ако не беше круизния туризъм. Но, не е за всеки, комфортно е. Има хора, които обичат да помиришат земята, да видят мръсничкото, да вдигнат адреналина с някоя опасност. 

Редактирано от luba_rizova
  • Харесвам 13
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 10 часа, roumen68 каза:

Ето, за тази категория хора, които се влюбват в круизите заради самото плаване и заради даден кораб ми беше цялата идея за подфорум с раздели и конкретна информация. 

Приемам, че идеята ми е възможно наистина да е подранила за у нас и на този етап да са достатъчни пътеписи и общи приказки за круизите като цяло. А тези, които все пак проявяват задълбочен интерес в детайлите, могат да си намерят цялата необходима информация в специализираните за това сайтове.

Не е това смисъла на казаното от Георги. Всеки може да си пише каквито иска детайли и тук, във форума за "Влакове, автобуси, фериботи и круизи".

Наличието на подфорум няма автоматично да генерира необходимата информация, а след като темите ги има, е съвсем елементарно да се отделят.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 48 минути , neuromancer каза:

Не е това смисъла на казаното от Георги. Всеки може да си пише каквито иска детайли и тук, във форума за "Влакове, автобуси, фериботи и круизи".

Наличието на подфорум няма автоматично да генерира необходимата информация, а след като темите ги има, е съвсем елементарно да се отделят.

Добре, благодаря за това пояснение, @neuromancer

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.